Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Τέλος ο Μιραλάς και ο Μποτία από τον Ολυμπιακό!


Παρελθόν αποτελούν και τυπικά από τον Ολυμπιακό τόσο ο Κέβιν Μιραλάς,αλλά όσο και ο Αλμπέρτο Μποτία. Ο δανεισμός του Βέλγου μεσοεπιθετικού τέλειωνε ολοκληρώνονταν ουσιαστικά από τη Δευτέρα και τυπικά από 30 Ιουνίου.
Στον Ολυμπιακό -και δικαίως- δεν ήθελαν να αγοράσουν τον παίχτη,καθώς οι απαιτήσεις της Έβερτον ήταν τουλάχιστον παράλογες -κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ ζήταγαν οι Άγγλοι-,ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος θα είχε ένα αρκετά ακριβό συμβόλαιο.
Επιπλέον και ίσως είναι το σημαντικότερο κομμάτι αυτό,ο Μιραλάς δεν κατάφερε ούτε στιγμή παρά τις πολλές ευκαιρίες που πήρε να δικαιώσει τις προσδοκίες,καθώς σε 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο είχε μόλις 2 γκολ και 2 ασίστ,ενώ στα ντέρμπι ήταν ωσεί παρών.
Από εκεί και έπειτα παρελθόν αποτελεί και τυπικά από την ομάδα ο Αλμπέρτο Μποτία. Ο Ισπανός αμυντικός μετά από παρουσία 4 χρόνων στο μεγάλο λιμάνι,αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τους ερυθρόλευκους. Εδώ και καιρό είχε φανεί πώς ο Ισπανός αμυντικός δεν υπολογίζεται από τους ερυθρόλευκους και απλά η συνεργασία του ολοκληρώθηκε και επίσημα με τους Πιεραιώτες. Ο ίδιος είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα σε ομάδα της πατρίδας του.
Ο Μποτία σε 4 σεζόν στον Ολυμπιακό είχε 102 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις,ενώ σημείωσε 10 γκολ και είχε 2 ασίστ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου