Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Κοντά σε Πρίτσιτς,Φετφατζίδη και Ευαγγέλου ο Θρύλος!

Κοντά σε Πρίτσιτς ο Θρύλος!
Οι μεταγραφικές εξελίξεις αρχίζουν σιγά-σιγά να παίρνουν τον δρόμο τους στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι μετά την απόκτηση των Καμαρά,Μάνου,Γιαννιώτη -επιστρέφει από τον Ατρόμητο- και Χριστοδουλόπουλου,είναι πολύ κοντά στην απόκτηση τριών ακόμα παιχτών ο λόγος για τους:Σάνιν Πρίτσιτς,Γιάννη Φετφατζίδη,αλλά και Στέφανου Ευαγγέλου από τον ΠΑΟ.

Σάνιν Πρίτσιτς:

Ο Πρίτσιτς είναι ένας 25χρονος box to box μέσος, ο οποίος παίζει με άνεση τόσο στο «6», όσο και στο «8». Άνηκε στην Ρεν,στην οποία φέτος ολοκλήρωσε το συμβόλαιο του. Στην Ρεν είχε φέτος 20 συμμετοχές και 1 γκολ,ενώ με την γαλλική ομάδα στην οποία αγωνίζεται από την σεζόν 2014-2015 έχει συνολικά 68 συμμετοχές και 4 γκολ. Παράλληλα ο παίχτης έχει αγωνιστεί σε Σοσό,αλλά και στο Καμπιονάτο με την φανέλα της Τορίνο. Επίσης είναι διεθνής 6 φορές με την εθνική Βοσνίας. Ο Πρίτσιτς αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο και της Βαλένθια. Πληροφορίες κάνουν λόγω ότι ο παίχτης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Γιάννης Φετφατζίδης:

Πολύ κοντά στην επιστροφή του,στον Ολυμπιακό είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελέυθερος από την Αλ Αχλί στην οποία και σημείωσε 100 συμμετοχές και σημείωσε 21 γκολ. Παρά το ότι η μεταγραφή είχε παγώσει για λίγες,η χρυσή τομή βρέθηκε με τον διεθνή μεσοεπιθετικό και είναι πολύ πιθανόν την Τρίτη να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο παίχτης μπορεί να μην προορίζεται για βασικός,αλλά σίγουρα θα αποτελέσει μια αξιόπιστη βοήθεια από τον πάγκο.

Στέφανος Ευαγγέλου:

Πολύ κοντά και στην απόκτηση του Στέφανου Ευαγγέλου βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο 20χρονος στόπερ μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟ και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο παίχτης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και το 2015 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟ,όπου έκανε αρκετά καλά παιχνίδια. Παράλληλα είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ελλάδος.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου