Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε οι ξεφτίλες της ''εξυγίανσης''!

Στον Ολυμπιακό -3, στους άλλους
Μόνο με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο τελικό της ντροπής στο ΟΑΚΑ. Πιο συγκεκριμένα οι ξεφτίλες της ''εξυγίανσης'' που καθημερινά διαλύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο με τα έργα τους,τιμώρησαν τον ΠΑΟΚ με 88.000 ευρώ πρόστιμο και την ΑΕΚ με 37.000 ευρώ πρόστιμο.
Αυτές είναι οι τιμωρίες ενώ είχαμε ντου των οπαδών των δύο ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ξύλο των οπαδών με τα ΜΑΤ, φωτοβολίδες ευθείας βολής, μολότοφ και πέτρες από τους κουκουλοφόρους,φωτιές στις εξέδρες και σπασμένα καθίσματα,ενώ ξυλοκοπήθηκε μέχρι και ένα ball boy από χούλιγκανς της ΑΕΚ.
Την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με -3 στον αγώνα με την ΑΕΚ και ενώ ο αγώνας είχε ξεκινήσει και τελειώσει εντελώς ομαλά δίχως να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα κανενός.
Αυτή την ''εξυγίανση'' θέλουν να επιβάλλουν οι συμμορίτες που βρωμίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η απόφαση ντροπή:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ συνολική χρηματική ποινή ύψους τριάντα επτά χιλιάδων (37.000) ευρώ και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνολική χρηματική ποινή ύψους ογδόντα οκτώ χιλιάδων (88.000) ευρώ (τελικός Κυπέλλου Ελλάδας)».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου