Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Ρε αθεόφοβοι ούτε τον Κάιπερς δεν μπορείτε να αγοράσετε;

Εκβιασμό σε Κάιπερς, απειλές σε Λάζαρο, έχει πρόγραμμα...
Η ξεφτίλα της ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι δεν έχει όρια,καθώς με τις αποχωρήσεις των Χιμένεθ,Χριστοδουλόπουλου,Αραούχο,Ανέστη για οικονομικούς λόγους,πλέον δεν μπορούν να αγοράσουν παίχτες ούτε από ομάδα β' εθνικής.
Πιο συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της ΑΕΚ τα είχαν βρει σε όλα με τον Εργοτέλη για την αγορά του 20χρονου Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος ήταν ο δεύτερος σκόρερ της κατηγορίας,αλλά η υπόθεση χάλασε στο συμβόλαιο του παίχτη. Η ΑΕΚ του πρόσφερε μόλις 30.000 ευρώ συμβόλαιο ετησίως και όπως ήταν φυσικό ο ίδιος αρνήθηκε μια τέτοια πρόταση.
Συγκεκριμένα ο παίκτης σχολίασε: «Δεν θα πάω στην ΑΕΚ! Η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και τον μάνατζέρ μου! Δεν έχω πρόβλημα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Εργοτέλη, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε».
Από την πλευρά του ο μάνατζέρ του, είπε: «Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν.
Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».

ΥΓ. Φέρτε τον στον Θρύλο θα είναι μεγάλο σπάσιμο για την χάρτινη πρωταθλήτρια. Επιπλέον είναι ένας παίχτης που έδειξε θετικά στοιχεία και είναι μόλις 20 ετών.
ΥΓ2.Ο μάνατζερ του έστω και έμμεσα έκανε λόγω για εκβιασμό θα ασχοληθεί κανείς εισαγγελέας με αυτές τις υποθέσεις;


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου