Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Όποιον θέλουν...φεύγει!Τέλος και ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ!

Η κοινωνία στο GDPR,  το ποδόσφαιρο στο GMPR
Μετά τους Χριστοδουλόπουλο,Γιόχανσον,Ανέστη,Αραούχο και ο Μανόλο Χιμένεθ,αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ,καθώς θα συνεχίσει την καριέρα στην Λας Πάλμας που από φέτος θα αγωνίζεται στην β΄Ισπανίας.
Αυτό αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη κατάντια για την ΑΕΚ,καθώς τους έφυγε ο προπονητής για να συνεχίσει σε μια ομάδα β΄ κατηγορίας,ενώ οι ίδιοι αναδείχθηκαν -έστω και χάρτινοι- πρωταθλητές και έχουν αρκετές πιθανότητες να βρεθούν σε φάση ομίλων τσάμπιονς λιγκ. Δηλαδή προτίμησε την β΄εθνική,από το τσάμπιονς λιγκ.
Αλλά έτσι είναι τζάμπα δεν κάθεται κανένας.
Να θυμίσουμε ότι και ο Ανέστης λόγω οικονομικού παραγκωνίστηκε,ενώ οι Γιόχανσον και Χριστοδουλόπουλος ήθελαν περισσότερα χρήματα για μείνουν στην ''περήφανη'' πρωταθλήτρια. Όσον αφορά τον Αραούχο δεν μπήκαν καν στον κόπο των διαπραγματεύσεων με την Λας Πάλμας.
Στα μεταγραφικά ισχύει ο ίδιος κανόνας,καθώς ο Φετφατζίδης που είχε επαφές με την ΑΕΚ,είναι βήμα πριν την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι.

ΥΓ. Στην κατάντια να συνυπολογίσουμε ότι το 1.8 εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκε για την αγορά του Λιβάγια είναι η ακριβότερη μεταγραφή της δεκαετίας (!!) για την ΑΕΚ,όσο έδωσε ο Ολυμπιακός μόνο για τον Σεμπά.
ΥΓ2. Το νέο συνθηματικό της ΑΕΚ όποιον παίχτη θέλουμε ... φεύγει.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου