Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Τρομερά επεισόδια στον τελικό της ''εξυγίανσης''!

Συνεχίστηκαν και στο ΟΑΚΑ τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου της ''εξυγίανσης''. Μετά τα όσα τραγελαφικά έγιναν στους δρόμους της Αθήνας αυτές τις δύο ημέρες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων,επεισόδια είχαμε και γύρω από το ΟΑΚΑ,αλλά μέσα σε αυτό και πλέον θα έχει ενδιαφέρον τι τιμωρία θα επιβληθεί σε όλους τους ''εξυγιαντές''.
Επιπλέον ο έλεγχος της αστυνομίας ήταν απλώς για τα γέλια,καθώς οπαδός των ασπρόμαυρων πέρασε στις κερκίδες με δολοφονικό κόφτη για κάγκελα και συρματόπλεγμα!
Ο λόγος προφανώς για να καταστρέψει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα που τοποθετήθηκαν από τις Αρχές ώστε κάποια στιγμή να γίνει… ντου προς τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Μολότοφ σε οπαδούς της ΑΕΚ έξω από την θύρα 3:

Χαμός έξω από τη Θύρα 3. Πέταξαν μολότοφ σε οπαδούς της ΑΕΚ που πήγαιναν προς τις κερκίδες. Πέντε φωτοβολίδες ευθείας βολής έχουν εκτοξευθεί από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ! Δύο οπαδοί της ΑΕΚ ελαφρά τραυματίες. Μάλιστα οι φωτοβολίδες φύγαν από τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ.

 
Πυρπολήθηκε βαν που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ:

Οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε πέντε οπαδούς του ΠΑΟΚ που μετέβαιναν στο ΟΑΚΑ για τον τελικό κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων, σε λίγες ώρες.
Το βαν στο οποίο επέβαιοναν οι οπαδοί του "Δικέφαλου του Βορρά" βρισκόταν στο Μαρούσι, κοντά στο εμπορικό κέντρ. Εκεί δέχτηκε επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι αφού ξυλοκόπησαν τους επιβαίνοντες, έκαψαν το βαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου