Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Δημιουργούν από τώρα "κλίμα" οι λασπολόγοι! Η προκλητική συνέντευξη Σαββίδη, η απάντηση του ΚΟΚΚΙΝΟΥ DNA, το εξώδικο Κούγια στο SDNA...

Συνεχίζοντας τις... τακτικές Αλαφούζου-Μελισσανίδη, ο ιδιοκτήτης του Μπάοκ, Ιβάν Σαββίδης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Ολυμπιακού, τον οποίο θεωρεί ολοκληρωτικά υπεύθυνο για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΤ3!
Μίλησε και αυτός για το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με την Βέροια το 2013, για την εχθρική αντιμετώπιση που όπως υποστηρίζει είχαν οι παίκτες της ομάδας του από τους διαιτητές, για τη φιλική σχέση που έχει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για τους λόγους που «ράγισε το γυαλί» με τον Άγγελο Αναστασιάδη, μέχρι και για τον Αλέξη Τσίπρα!
Αναφέρθηκε και αυτός στο «παραμύθι» των δανεικών, λέγοντας πως «μόλις ξεκινάει το πρωτάθλημα, σχεδόν 30 βαθμοί είναι ήδη στην τσέπη του Ολυμπιακού», προσθέτοντας πως η ομάδα του... «δεν αγοράζει παιχνίδια»!

Γελάμε μαζί σας πραγματικά, γι΄ αυτό και δεν πρόκειται να μπούμε πάλι στη διαδικασία σχολιασμού αστειοτήτων.
Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και η «θεία δίκη» και σας δίνει κάθε χρόνο όλους, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ! Περαστικά σας... Δείτε τμήμα της συνέντευξης:
 "- Για το Ολυμπιακός-Βέροια: «Πίστευα πάρα πολύ ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δίνει αρχή για καθαρότητα. Αν συνεχίζονται αυτές οι συμπεριφορές ποιο είναι το νόημα να φέρνουμε παίκτες εδώ; Θα θυμάστε το Ολυμπιακός-Βέροια, όλοι τότε έλεγαν πως ήξεραν τι θα γίνει.
Οι άνθρωποι μιλούσαν πως είτε “θα είναι αυτό” είτε “θα σας διώξουμε”. Είναι ακατανόητο. Υπήρχαν διαιτητές που στους δικούς μας παίκτες έλεγαν είτε “κλείστε το στόμα σας” είτε θα “τελειώσετε το ματς με επτά”. Εισαγγελέας και ανακριτής λένε το ίδιο αλλά…
Δεν θέλω να λύσω τα προβλήματα με ελληνικές μεθόδους. Έτσι όπως το κάνανε οι αθηναϊκές ομάδες. Μόλις ξεκινάει το πρωτάθλημα σχεδόν 30 βαθμοί είναι ήδη στην τσέπη του Ολυμπιακού. Πώς επιτρέπεται να υπάρχουν σε κάθε ομάδα δανεικοί παίκτες; Αυτό καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο ΠΑΟΚ δεν αγόραζε τα παιχνίδια, όταν μπορούσαμε κερδίζαμε, όταν όχι ντρεπόμασταν. Δημιουργείται η εντύπωση ότι όλα γίνονται με σενάριο, ξέραμε ποιος θα σκοράρει, ποιος θα σωθεί, ποιος θα βάλει το πόδι του... Ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι διαφορετική»."
Το ότι ο Μπάοκ  έχει μέινει ΑΤΙΤΛΟΣ όλα αυτά τα χρόνια με τον κύριο Σαββίδη στο τιμόνι για όλα αυτά λοιπόν τα "χάλια" του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον κύριο Σαββίδη, φταίει ο Μαρινάκης και ο "κακός" Ολυμπιακός. Για τα ντόρτια απο την Ξάνθη, τον Ατέρα, τον Ατρόμητο και τις γκέλες της ομάδας του, που οδήγησαν στην απόλυση Άγγελου, φταίει ο Ολυμπιακός... 
 
Και τώρα ο κύριος Σαββίδης, βγήκε και μίλησε ΞΕΚΑΘΑΡΑ για τη φιλία του με τον κύριο Μελισσανίδη, που όπως βροντοφωνάζει ο άνθρωπος, δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ.
Έλα όμως που μετά τον Γεωργέα, τον διαψεύδει και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ:
«Ο Δημήτρης είναι φίλος, αλλά με την ΑΕΚ θα παλέψουμε και εσείς θα το δείτε. Εγώ πάντα ξεχωρίζω, κι αν ο Μελισσανίδης γίνει ένας δεύτερος Μαρινάκης, αυτό θα σημαίνει ότι θα σταματήσει να είναι φίλος μου. Ελπίζω μαζί, να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει πέσει πολύ. Μόνο με ανταγωνισμό θα φτιάξουν τα πράγματα και είναι θετικό το ότι εμφανίζονται δυνατοί επενδυτές. Όταν θα υπάρχουν 5-6 δυνατές ομάδες, τότε θα είναι πραγματικά καλό το ποδόσφαιρο», τόνισε ο κ. Ιβάν. 
Με λίγα λόγια και απλά ελληνικά, ο κύριος Σαββίδης παραδέχεται πως υπάρχει μέτωπο εναντίον του Ολυμπιακού, απο εκείνον και τον... οπαδό της ΑΕΚ, με σκοπό να... φτιάξουν το ποδόσφαιρο. Οι κύκλοι της ΑΕΚ λοιπόν και όχι μόνο, λένε πως ο Μελισσανίδης είναι ένας «επιφανής φίλαθλος της ΑΕΚ». Ο ίδιος διαχειρίζεται χορηγίες και έχει αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, μέσω της εταιρείας «Δικέφαλος 1924 ΑΕ». Είναι κατ' ουσίαν μικρομέτοχος στον ΟΠΑΠ (ο γιος του είναι μέλος του ΔΣ του Οργανισμού) και σχετικά με αυτό, η θέση του Ολυμπιακού είναι γνωστή σχετικά με το ασυμβίβαστο της συμμετοχής της ΑΕΚ στο κουπόνι λόγω του Μελισσανίδη. Και συνεχίζουμε για το φιλαράκι του Ιβάν. Τα παπαγαλάκια του Μελισσανίδη και ο ίδιος, λένε ότι δεν έχει καμία θεσμική ιδιότητα στην ΑΕΚ, ούτε και εμπλοκή. Από τη στιγμή λοιπόν που ο Ιβάν λέει όλα αυτά για το φιλαράκι του, πώς είναι δυνατόν να γίνει ο Μελισσανίδης, Μαρινάκης; Ειδικά από τη στιγμή που λένε πως ο Μελισσανίδης δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ; Έτσι δεν είναι ρε παιδιά;;;;;;;;
Σε μεγάλη παγίδα έπεσε λοιπόν ο Σαββίδης, το φιλαράκι του Μελισσανίδη. Πώς θα αιτιολογήσει όλα αυτά που είπε; Δεν πρέπει λοιπόν να πει την αλήθεια εφόσον βρεθεί μπροστά στις αρμόδιες αρχές; Ή μήπως θα ψευδομαρτυρήσει και θα γελάει μαζί του κάθε πικραμένος;

Παίζεις με κάποια Λοκομοτίβα και χάνεις με 2-1 (μειώνοντας μάλιστα στις καθυστερήσεις του ματς!), κινδυνεύοντας να μείνεις εκτός Ευρώπης από τον... δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ! Η ομάδα σου με το καλημέρα, έχει γίνει... "οίκος ανοχής", με τους Λούκας και Περέιρα, που άγνωστο γιατί, τους... "τσίμπησε μύγα τσε-τσε" και θέλουν να φύγουν απο την υπερομάδα του Τούντορ. Πήγες να τη βγεις στον Ολυμπιακό, για να πάρεις τον Φιμπόγκασον δανεικό, αλλά guess what... Ο Φίμπο δεν θέλει Ελλάδα, πόσο μάλλον μία ομάδα που παίζει 16 Ιουλίου προκριματικά Γιουρόπα... Και για να παίξεις εξαιρετικά το επικοινωνιακό παιχνίδι, δίνεις μία συνέντευξη, επειδή μάλλον βλέπεις ότι τρίτο προκριματικό Γιουρόπα δεν πας, και αρχίζεις το παραμύθι για τον "κακό Ολυμπιακό".
ΚΥΡΙΕ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΚΑΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠ΄ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΙΑ...

Τώρα πάμε στους λασπολόγους του SDNA.GR! Εξώδικο σε ιστοσελίδα συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, απέστειλε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός δικηγόρος, καταγγέλλει στην ουσία την ιστοσελίδα sdna.gr πως προσπαθεί να δυσφημίσει το πρόσωπό του, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένες κατηγορίες. Στο εξώδικο, ο Κούγιας αναφέρει πως οι δημοσιογράφοι της εν λόγω ιστοσελίδας, αλλά και εκείνοι του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ έχουν γίνει συνεργάτες και προστάτες της εγκληματικής οργάνωσης του 2011.

Αναλυτικά το εξώδικο:

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Αλεξίου Κούγια του Χρήστου, Δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55

ΠΡΟΣ

Την ιστοσελίδα www.sdna.gr

Κατά παράβαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, διαπράττοντας κακούργημα, η ιστοσελίδα σας δημοσιοποίησε την είδηση ότι σήμερα είμαι κατηγορούμενος για το ότι δήθεν δωροδόκησα τους παίκτες της ΠΑΕ Χερσόνησος, ενώ αυτή είχε υποβιβαστεί, για να κερδίσει η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ το μεταξύ τους παιχνίδι στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.

Κατά σύμπτωση η καταγγελία αυτή έγινε αμέσως μόλις συνελήφθησαν οι Μπέος, Τσακογιάννης και Παπαδόπουλος για τα «στημένα» του 2011, όπου ήμουν και είμαι ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας.

Η ιστοσελίδα σας, επιχειρηματικών συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, δεν έγραψε ακόμη ότι ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο παιδικός φίλος των Τσακογιάννη-Παπαδόπουλου και γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Ηλιούπολη σε όλη την περίοδο των «στημένων» παιχνιδιών της Ηλιούπολης και της τρομοκρατίας, την οποία είχαν επιβάλει οι ιθύνοντες σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σήμερα η δίκη ανεβλήθη, γιατί αυτός που έβγαινε στην τηλεόραση, στην εκπομπή του Θωμαΐδη «Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΪ» και έλεγε ότι θα είναι στις 20/7/2015 στο Δικαστήριο, δεν εμφανίστηκε πουθενά και, ενώ αυτό το γνωρίζετε, μόνο και μόνο για να με εκθέσετε, παρανομώντας σε βαθμό κακουργήματος, δημοσιοποιήσατε το γεγονός της δίκης μόνο και μόνο για να με δυσφημήσετε, όπως το κάνατε και στο παρελθόν και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Γνωρίζετε ότι η υπόθεση είναι κατασκευασμένη και όλοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση αυτή θα αθωωθούν πανηγυρικά, αφού η καταγγελία έγινε μόνο και μόνο, για να εξοντωθώ εγώ από μάρτυρας.

Έχετε φτάσει εσείς και οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας σας, αλλά και οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ να γίνετε οι συνεργάτες, προστάτες και υπερασπιστές της εγκληματικής οργάνωσης του 2011, πορίσματος Παπανδρέου, και δεν διστάζετε, προκειμένου να με εκδικηθείτε, γιατί δεν έγινα υποχείριό σας, να παρανομείτε.

Για άλλη μια φορά σας κάνω γνωστό ότι για κάθε λέξη που έχετε πει και έχετε γράψει για μένα και με δυσφημεί, θα κριθείτε ενώπιον των ποινικών και αστικών Δικαστηρίων.

Αθήνα, 20/07/2015

Ο εξωδίκως δηλών».


ΠΗΓΕΣ : gavros.gr , thrylos.com


#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬
‪#‎Κάτω_τα_χέρια_από_τον_ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ_μας‬
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου