Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Έκλεισε Τολιόπουλο, ανακοινώνει και Αθηναίου ο Θρύλος...

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει μία ακόμα μεταγραφή, η οποία έχει ως σκοπό να ενισχύσει το ελληνικό του στοιχείο και να επενδύσει παράλληλα στο μέλλον.
Οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά λοιπόν στην απόκτηση του Βασίλη Τολιόπουλου από τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους της Εθνικής Εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κρήτης.
Ο νεαρός γκαρντ την χρονιά που πέρασε ήταν από  τα παιδιά που ξεχώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα της Α1. Παιχνίδι με το παιχνίδι εμφανιζόταν καλύτερος και αποδείκνυε πως είναι για μεγάλα πράγματα.
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των U19, ο Τολιόπουλος είχε 7,7 πόντους μέσο όρο, αλλά και 4,3 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 1,1, κλέψιμο και 40% από την γραμμή του τριπόντου (9/22 τρ) παίζοντας 22,6 λεπτά ανά ματς.
 Η κατάσταση στη χώρα μας δεν αφήνει πολλά περιθώρια στις ομάδες να κινηθούν για την απόκτηση κάποιου παίκτη. Αυτό είναι λογικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στο Λιμάνι μένουν με σταυρωμένα χέρια και ταυτόχρονα κινούνται για να στηθεί το ρόστερ της επόμενης σεζόν.
Ο Ολυμπιακός όπως και να έχει δείχνει πως έχει καταλήξει στον πέμπτο γκαρντ (δηλδή στη θέση του Κατσίβελη που μάλλον φεύγει), ο οποίος θα καλύψει την περιφέρειά του.
Αυτός αναμένεται να είναι Γιάννης Αθηναίου, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να κρίνει πως είναι ο κατάλληλος για τη συγκεκριμένη θέση. Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί στον Πανιώνιο και υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, όμως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε αυτήν. Ο Ολυμπιακός στις επόμενες ημέρες λογικά θα την… τρέξει, ώστε ο 27χρονος γκαρντ να «δέσει» στο Λιμάνι για την επόμενη σεζόν...
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει τον Στρόμπερι ( http://kokkinodna.blogspot.gr/2015/07/blog-post_2.html ) , ενώ είναι κοντά στον Γιάνγκ για την θέση του Ντάνστον...

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου