Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

«Ξεφτιλίστηκαν» και εκτέθηκαν!
Το σεντόνι θα… τεντώνει κανονικά και τη νέα χρονιά στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς ο Θρύλος θα δώσει κανονικά το «παρών» στους ομίλους του Champions League, καθώς την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στην έδρα της UEFA στην Νιον της Ελβετίας, η συνάντηση για την αναφορά των ΠΑΟ και ΠΑΟΚ σχετικά με την ευρωπαϊκή συμμετοχή του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ζήτησε από τους ανθρώπους της UEFA να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη συνάντηση ως μία απλή συνάντηση παροχής στοιχείων για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και η ίδια Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, έκανε δεκτό το αίτημα των Πειραιωτών.
Έτσι, τόσο ο ΠΑΟ όσο και Ο ΠΑΟΚ δεν έδωσαν κανένα καινούργιο στοιχείο, που να μην το έχει, ήδη, παρουσιάσει ο Ολυμπιακός. Οι δύο ομάδες μάλιστα, δεν υιοθέτησαν καμία καταγγελία κατά των νταμπλούχων Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους, δεν παρείχαν καμία «εξήγηση» όπως γράφτηκε σε μερίδα του ελληνικού Τύπου. Έτσι τα… αδελφικά σωματεία ξεφτιλίστηκαν και ευρωπαϊκός και εκτέθηκαν ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!
Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA έχει, ήδη αποφασίσει και ο Ολυμπιακός θα δώσει αγωνιστεί κανονικά στους ομίλους του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του, τα οποία και να συνηγορούν εις βάρος του.
Ακόμα, να σημειωθεί πως οι αξιωματούχοι της UEFA ενοχλήθηκαν εντονότατα από τη συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΟ. Και ο λόγος είναι γιατί οι «πράσινοι» είχαν, κιόλας, προσφύγει στο CAS για την απόφαση που υπήρχε ήδη.
Οι ιθύνοντες του Θρύλου δεν το άφησαν το θέμα να περάσει στα… ψιλά και κατήγγειλαν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στην UEFA για δυσφήμηση του αθλήματος και παραβίαση των κανονισμών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το θέμα είναι, ότι τα «αδελφάκια» ρεζιλεύτηκαν και διεθνώς και γελάνε μαζί τους όλοι πλέον έχοντας καταλάβει τι είναι και τα δύο! Με ψεύτικες κατηγορίες και συκοφαντίες κατά του Ολυμπιακού προσπάθησαν να δικαιωθούν και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ξεφτιλιστούν ακόμα περισσότερο!
Πηγή:gavros.gr
‪#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου