Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Η αποστολή του Θρύλου στο Έρμελο!

Με 29 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για το Έρμελο της προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» τη Δευτέρα «πετάνε» για την Ολλανδία όπου εκεί θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους. Στην χώρα της τουλίπας θα κάτσουν μέχρι τις 5 Αυγούστου και θα δώσουν δύο πολύ δυνατά φιλικά. Κόντρα σε Τβέντε και Φέγενορντ αντίστοιχα.
Ο Μάρκο Σίλβα λίγες ώρες πριν φύγει αποστολή για την πόλη της Ολλανδίας, ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του. Ο λόγος για τους: Αυλωνίτη, Μπουχαλάκη, Ντομίνγκες, Φορτούνη, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτη, Γιαννιώτα, Χουτεσιώτη, Χάρα, Καπίνο, Λάτσι, Μαζουακού, Νικολάου, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάλιακα, Σιόβα, Τσιμίκα, Βούρο, Ζντιέλαρ, Ελαμπντελαουΐ, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη.
Τα νέα πρόσωπα για τον Θρύλο σε σχέση με το πρώτο στάδιο προετοιμασίας σε Ζέεφελντ και Τουρκία είναι: ο νεοαποκτηθέντας Άλφρεντ Φινμπόγκασον, αλλά και οι δύο νεαροί Έλληνες από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, Κώστας Τσιμίκας και Μανώλης Σάλιακας.

Στην Αθήνα έμειναν γιατί ταλαιπωρούνται από κάποιους τραυματισμούς θα παραμείνουν οι Κολοβός, Τζανδάρης, Μποτία και Γούτας.
Εκτός αποστολής αν και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού έμειναν οι Ολαϊτάν, Μαρτίνες, Γιαταμπαρέ, Καραμάνος και Μπενίτες που σε πρώτη φάση δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον τελευταίο βρίσκεται κοντά στην Κρους Ασούλ.

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου