Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Γιώργαρε ψυχάρα Ολυμπιακάρα! Έφτυσε κατάμουτρα τα εκατομύρια της ΤΣΣΚΑ και μένει για πάντα στο λιμάνι της καρδιάς του...

Τι να πει κανείς για τον Γιώργο Πρίντεζη; Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και την οικονομική αβεβαιότητα να έχει επισκιάσει την χώρα, ο υπαρχηγός του Θρύλου αρνήθηκε μυθική πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ρωσική ομάδα προσέγγισε τον «Πριντ» και του προσέφερε 2 εκατομμύρια τον χρόνο για τρία χρόνια! Ένας από τους κορυφαίους φόργουορντ της Ευρώπης απέδειξε όμως για πολλοστή φορά τα αισθήματά του για τον Ολυμπιακό αλλά και πως είναι ΓΑΥΡΟΣ από… κούνια, απαντώντας αρνητικά στην υπέρογκη πρόταση των Ρώσων!
Ο υπαρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας, σεβάστηκε τον σύλλογο και δεν θέλησε να μπει σε καμία διαδικασία διαπραγμάτευσης, παρά το γεγονός ότι έχει χαμηλότερο συμβόλαιο με τον Θρύλο.
Σε σχέση με κάποιους άλλους παίκτες που έφυγαν από τους Πειραιώτες στο παρελθόν καθαρά και μόνο για το οικονομικό κομμάτι που δεν τους ικανοποιούσε, ο Γιωργάρας απέδειξε ότι είναι ένας από εμάς!
 Ένα ...όχι λοιπόν, το οποίο θα πρέπει να ...πόνεσε τους Μοσχοβίτες πιο πολύ και από το δικό του νικητήριο καλάθι στον αξέχαστο προ τριετίας τελικό της Κωνσταντινούπολης!
Αν μη τι άλλο ο Γιώργαρος αποδεικνύει ότι εν έτει 2015 υπάρχει και αυτός ο αθλητισμός! Ο ρομαντικός που βάζει πάνω απ' όλα την ιδέ,α αλλά και την αγάπη που έχει αισθανθεί από τους απανταχού ΓΑΥΡΟΥΣ! Κι όχι σαν κάποιους άλλους, που πρόδωσαν τον ΘΡΥΛΟ και τον απίστευτο κόσμο του για κάτι χιλιάδες δολάρια...

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου