Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Στον Θρύλο ο Γούτας, κοντά ο Πάρντο, έφυγαν Λυκογιάννης, Λόρια...

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΓΟΥΤΑΣ
Κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού είναι από το απόγευμα της Παρασκευής ο Δημήτρης Γούτας.
Η πειραϊκή ΠΑΕ με σχετική της ανακοίνωση, γνωστοποίησε την ένταξη του 21χρονου διεθνούς στόπερ από την Skoda Ξάνθη, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό τα μετόπισθεν, αλλά και το ελληνικό της στοιχείο μ’ ένα από τα αυθεντικά ταλέντα! Με αυτόν τον τρόπο, ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος να σαρώνει ό,τι καλύτερο κινείται στην εγχώρια αγορά δημιουργώντας έναν πολύ ποιοτικό κορμό για τα επόμενα χρόνια. Ο νεαρός διεθνής αμυντικός, αφού πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, έβαλε τη υπογραφή του στο συμβόλαιο, που θα τον «δένει» με τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γούτα».
Τα στατιστικά του παίκτη:

Full name Dimitrios Goutas
Date of birth 4 April 1994 (age 21)
Place of birth Kavala, Greece
Height 1.89 m (6 ft 2 12 in)
Playing position Centre back
Club information
Current team
Olympiakos
Number -
Senior career*
Years Team Apps (Gls)
2012–2015 Skoda Xanthi 78 (7)
2015– Olympiakos 0 (0)
National team
2012 Greece U18 3 (0)
2012 Greece U19 8 (2)
2013– Greece U20 2 (0


 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΡΝΤΟ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μιαν ανάσα από την απόκτηση του Φελίπε Πάρντο από την ομάδα της Μπράγκα. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής, δεν είναι στην αποστολή της ομάδας του για το Αλγκάρβε, εκεί όπου θα μεταβεί δηλαδή και σίγουρα αυτό πάει να πει πως αυτό που απομένει για τους Πειραιώτες, είναι η ανακοίνωση ή για να ακριβολογούμε, τα απολύτως τυπικά. Με τον Πάρντο ο Ολυμπιακός δυναμώνει απίστευτα το δεξί του άκρο στην επίθεση. Ο Μάρκο Σίλβα αποκτά έναν ποδοσφαιριστή που τον ξέρει πάρα πολύ και για να εμμείνει τόσο πολύ στην άποψή του, πάει να πει πως έχει βασίσει πολλά από τα σχέδιά του σε αυτόν και πιο συγκεκριμένα στα δεξιά της επίθεσης. Ο Σίλβα είναι ξεκάθαρος. Θέλει να παίζει με ένα σύστημα το οποίο με τους ακραίους ο Ολυμπιακός θα ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες, που σε συνδυασμό με τις ασίστ που θα βγάζουν αυτοί οι παίκτες, όχι μόνο να ταλαιπωρούν τους αντιπάλους, αλλά και να μοιράζουν γκολ.

ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ Ο ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΦΕΥΓΑΤΟΣ Ο ΛΟΡΙΑ
 Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Στουρμ Γκρατς, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 χρόνων με την αυστριακή ομάδα. Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Λυκογιάννης αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τους "ερυθρόλευκους".
Όσο αφορά τον Λόρια, ο Γεωργιανός τερματοφύλακας αποχώρησε από την προετοιμασία του Ολυμπικού στο Ζέεφελντ, ήρθε Αθήνα και θα αποδεσμευτεί από τον πειραϊκό σύλλογο.

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου