Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ποιοτικές μεταγραφές σε πόλο γυναικών και ανδρών!

2 πολύ ποιοτικές μεταγραφές έκανε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε πόλο γυναικών και ανδρών αντίστοιχα.
Μετεγγραφική "βόμβα" για τον Ολυμπιακό στο γυναικείο πόλο. Η ομάδα του Πειραιά συμφώνησε με την Τζούλια Έμολο, την διεθνή Ιταλίδα αριστερόχειρα, η οποία θα φορέσει το "ερυθρόλευκο" σκουφάκι και θα προσδώσει τεράστια ποιότητα στον Πρωταθλητή Ευρώπης του Χάρη Παυλίδη.
ADVERTISEMENT
Η περιφέρεια του Ολυμπιακού γίνεται πανίσχυρη, ενώ θυμίζουμε πως στο Λιμάνι έμεινε και η συμπατριώτισσά της, Ρομπέρτα Μπιανκόνι. Αν μη τι άλλο, κινήσεις που φανερώνουν ότι στόχος είναι και πάλι η κορυφή στην Ευρώπη, η κατάκτηση του Σούπερ Καπ με την ιταλική Ιμπέρια τον Οκτώβριο και φυσικά η διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα.
Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή η Ιταλίδα
Την είδηση της μεταγραφής της επιβεβαίωσε η ίδια η Ιταλίδα. Σε δηλώσεις είπε αρχικά: "Μετά από αρκετές ημέρες κατά της οποίες σκέφτηκα όλα τα ενδεχόμενα πήρα την απόφαση μου. Δυστυχώς, το λέω αυτό γιατί δεν είναι εύκολο να φεύγεις από το σπίτι σου, πήρα την απόφαση να φύγω".
Στη συνέχεια δικαιολόγησε την απόφασή της τονίζοντας ότι σε μία χρόνια όπου διεξάγονται Ολυμπιακοί αγώνες θα ήθελε να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο και κλείνοντας είπε: "Λυπάμαι πάω στον Ολυμπιακό".
 Μετά από τέσσερα χρόνια στις ΗΠΑ ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς επιστρέφει στη χώρα μας. Ο 22χρονος περιφερειακός ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο USC και πήρε το δρόμο της επιστροφής για χάρη του Ολυμπιακού.
ADVERTISEMENT
Η Γενηδουνιάς όλο αυτό το διάστημα αγωνιζόταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα στο οποίο είχε αναδειχθεί και παίκτης της χρονιάς.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον πολίστα Κωνσταντίνο Γενηδουνιά. Ο 22χρονος διεθνής περιφερειακός αγωνιζόταν τα τελευταία 4 χρόνια στο Πανεπιστήμιο της Ν. Καλιφόρνιας USC και λάμβανε μέρος στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα των Η.Π.Α. ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Π. Φάληρο. Το 2014 ανακηρύχθηκε παίκτης της χρονιάς στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα.
Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. (www.osfp.gr), ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα στην οποία όλοι θέλουν να αγωνίζονται. Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από την Ελλάδα κατέληξα στην ομάδα που ήθελα πάντοτε να παίξω».

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου