Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Αντάλιασπορ - Ολυμπιακος 0-0 ΦΙΛΙΚΟ

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο τελευταίο φιλικό του επί τουρκικού εδάφους. Ο Θρύλος δεν εντυπωσίασε σήμερα ενώ για άλλη μια φορά φάνηκαν κάποιες χτυπητές αδυναμίες που δεδομένα έχει. Η έλειψη ενός φορ τύπου Μπερμπάντοφ (δηλαδή ενός φορ που μπορεί τη μισή φάση να την κάνει γκολ) ήταν φανερή και από το αποτέλεσμα και με τις ευκαιρίες. Στα θετικά φαίνεται ότι ο φετινός Ολυμπιακός έχει πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και πρέσσινγκ ψηλά, αλλά η ουσία είναι αυτή που μετράει και σήμερα δεν την είχε. Βέβαια ακόμη είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Στα αρνητικά είναι η επιμονή του Μάρκο Σίλβα να μην χρησιμοποιεί τους Γιανιώτα, Τσανδάρη, Κολοβός, Καραμάνο. Εάν δεν τους χρησιμοποιεί ούτε σε αυτά τα πρώτα φιλικά πώς θα βγάλει συμπεράσματα έαν του κάνουν ή όχι. Δηλαδή πόσο χειρότερος από τον Ντοσεβί είναι ο Γιανιώτας; Πόσο χειρότερος του  Ζντίελαρ είναι ο Τσανδάρης;

ΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ:
 Γήπεδο: "Sports Complex Stadium"
Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Βούρος, Μαζουακού(Νικολάου 46'), Κασάμι(Μπουχαλάκης 46'), Ζντιέλαρ(Πάρντο 46'), Φουστέρ(Τσόρι 46'), Ντουρμάζ(Φορτούνης 46'), Ντοσεβί(Μπενίτες 72'), Ολαϊτάν(Χάρα 46').
Αντάλιασπορ (Σιμσέκ): Οζένκ, Σιμσέκ, Αράτ, Τσελούστκα (27' λ.τ. Γκορ), Αϊτακ, Τσίκο, Μπεκμεζκί, Ακμπάμπα, Μπασάν, Κίλιτς, Μπιλά.
 Γκολ: /
Κάρτες: / 49' Γκορ, 77' Γιλντιρίμ

 Αύριο οι Πειραιώτες επιστρέφουν στην Ελλάδα και τη Δευτέρα πετάνε για το Έρμελο της Ολλανδίας όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους.

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου