Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Μεγαλοπρεπέστατη ΦΑΠΑ Μαρινάκη στον "τιγρούλη"! Η ΕΕΑ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ!


Δεν έπεισε την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η εξήγηση του Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με την σχέση του με την ΠΑΕ ΑΕΚ και με ψήφους 4-3 έχασε την υπόθεση και ως εκ τούτου έγινε δεκτή η καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί ασυμβίβαστου μεταξύ ΑΕΚ-ΟΠΑΠ.
ADVERTISEMENT
Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι η "Ένωση" δεν θα μπορεί να βρίσκεται στο κουπόνι του στοιχήματος την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού η ΕΕΑ έκρινε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ο διοικητής της ΑΕΚ και μένει να δούμε αν θα υπάρξει και κάποιο πρόστιμο. Θυμίζουμε πως πέρασε αυτή την διαδικασία μετά την αδυναμία της ΕΕΑ στις 22 Ιουλίου να πάρει απόφαση για το ασυμβίβαστο μετά την καταγγελία των Πειραιωτών (είχαμε ισοπαλία 3-3 και ένα λευκό).
Όταν λέμε ασυμβίβαστο στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι η σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τα διοικητικά της "Ένωσης" και η ταυτόχρονη παρουσία του γιου του στο μετοχολόγιο του ΟΠΑΠ. Οι διευκρινίσεις που έδωσε στην Επιτροπή δεν έπεισαν περί μη εμπλοκής του στην ΠΑΕ και γι' αυτό πάρθηκε αυτή η απόφαση με οριακή πλειοψηφία. Μάλιστα, το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα, ήταν αυτή που ψήφισε αρνητικά για την ΑΕΚ και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Να προσθέσουμε ότι κανονικά η ΑΕΚ κινδυνεύει με ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ απο την ΕΕΑ : http://kokkinodna.blogspot.gr/2015/07/blog-post_3.html

Πηγή: sport24.gr



#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου