Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ολυμπιακός - Ρίζεσπορ 1-0 ΦΙΛΙΚΟ

Στην περίοδο της προετοιμασίας είθισται να λέγεται και να γράφεται πως το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο που μετράει για τον προπονητή και πως το πρώτο και κύριο μέλημά του είναι να δει να βγαίνουν στο χορτάρι εκείνα που δουλεύει στις προπονήσεις και να διορθώσει τις αδυναμίες που εμφανίζουν οι παίκτες του. Αν όμως έρθει το θετικό αποτέλεσμα και αυτό συνδυαστεί με μια καλή εικόνα, τότε δεδομένα έχει λόγο να χαμογελάει περισσότερο. Ο Ολυμπιακός σήμερα ήταν πιο βελτιωμένος από το προηγούμενο ματς όμως έχει κάποιες χτυπητές αδυναμίες όπως η ανασταλτική λειτουργία και η δυσχέρεια στο γκολ. Γενικά όμως έβγαλε κάποια θετικά στοιχεία στο χορτάρι.
Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Νταβίδ Φουστέρ στο 83' ενώ νωρίτερα είχε χασει πέναλτι. Στα... ακατανόητα είναι ότι δεν αγωνίστηκαν ΚΑΘΟΛΟΥ ο Γιαννιώτας και ο Τσανδάρης. Πως θα βγάλει συμπεράσματα ο Σίλβα εάν δεν τους χρησιμοποιεί;

Η σύνθεση και οι αλλαγές του Ολυμπιακού: 

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο (46’ Καπίνο), Μαζουακού (71’ Σαλίνο), Αυλωνίτης, Βούρος, Σαλίνο (46’ Ελαμπντελαουΐ), Ζντίελαρ (46’ Κασάμι), Μπουχαλάκης (73’ Γιαταμπαρέ), Ντοσεβί (46’ Ντουρμάζ), Φορτούνης (62’ Κολοβός), Ντομίνγκες (62’ Φουστέρ), Χάρα (71’ Ολαϊτάν).

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου