Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Έφτασε ο Θρύλος στην Αυστρία, αποχαιρέτησε ο Γιαννούλης, τι γίνεται με τους μεταγραφικούς στόχους...

                                   ΕΦΤΑΣΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ
Με προορισμό το Μόναχο αναχώρησε αεροπορικώς ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα μεταβεί οδικώς στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου και φέτος θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 20 Ιουλίου το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «πέταξε» από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 26 ποδοσφαιριστές, τον προπονητή Μάρκο Σίλβα και τους συνεργάτες του, αλλά και τους Γρηγόρη Γεωργάτο (Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος) και Κώστα Καραπαπά (Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ).
Η αποστολή, που αναχώρησε στη 13:00 με πτήση της Lufthansa , απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καραμάνος, Κολοβός, Λάτσι, Λόρια, Μαρτίνες, Μαζουακού, Ολαϊτάν, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Τζανδάρης, Βούρος, Γιαταμπαρέ, Ζντιέλαρ.
Με το επόμενο αεροπλάνο θα πάνε Ζέεφελντ οι διεθνείς (Δευτέρα 13/7):
Μιλιβόγιεβιτς, Ντουρμάζ, Κασάμι, Ελαμπντελαουί, Ντοσεβί.
         
               ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΙΠΟΛΗ


Πολύ σύντομη ήταν η καριέρα του Κώστα Γιαννούλη με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, καθώς ο έμπειρος αριστερός μπακ κατάφερε να μείνει μόλις μια σεζόν στον Πειραιά -με πολύ λίγες συμμετοχές ούτως ή άλλως- και πλέον είναι ελεύθερος να βρει άλλη ομάδα, καθώς δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.
Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποκτήθηκε πέρσι από τον Ατρόμητο, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του σ' αυτή τη μία σεζόν που έμεινε στον ΘΡΥΛΟ, αλλά και να ευχηθεί τα καλύτερα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Κώστας Γιαννούλης έστειλε το παρακάτω μήνυμα μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο instagram συνοδεύοντας το με την περσινή ομαδική φωτογραφία των «ερυθρόλευκων»...
«Σας ευχαριστώ παιδιά για όλα. Ήταν ένας δύσκολος χρόνος, αλλά παλέψαμε και νικήσαμε. Θα θυμάμαι αυτή τη σεζόν για όλη μου τη ζωή. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Καλή τύχη».



                                        ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ 

             ΝΤΙΟΠ:
Όπως όλα δείχνουν, από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να γίνονται κατά... ριπάς οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό. Βλέπετε, οι ιθύνοντες περιμένουν πρώτα να δουν πώς θα πάνε οι εξελίξεις στη χώρα. Πάντως, όλο αυτόν τον καιρό, οι Πειραιώτες έχουν κάνει τις επαφές τους και μερικοί στόχοι, φαίνεται να είναι πάρα πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Ένας από αυτούς είναι ο Πάπε Ντιόπ, ο οποίος εδώ και περίπου δύο χρόνια απασχολεί την ομάδα. Είναι φυσικό κι επόμενο λοιπόν, από τη στιγμή που οι περισσότερες συγκυρίες είναι ευνοϊκές, ο Θρύλος να έχει βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην απόκτησή του. Ο Θρύλος ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ντέλβιν Εντινγκά, που ανακοινώθηκε από τη Λοκομοτίβ Μόσχας και από τη στιγμή που ο Σενεγαλέζος είναι ελεύθερος από τη Λεβάντε και εδώ και δύο χρόνια ο Ολυμπιακός έχει επαφές με τον παίκτη, τότε όλα δείχνουν πως αυτός είναι η πιο κοντινή μεταγραφή για την ομάδα.
             ΝΕΤΟ: 
 Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αποτέλεσε στόχο και του Βίτορ Περέιρα τον περασμένο Ιανουάριο και όλα δείχνουν πως είναι πρώτος στόχος και για τον Μάρκο Σίλβα. Ναι, η περίπτωσή του εμφανίζει δυσκολίες, όπως κάθε μεταγραφή, άλλωστε, αλλά αυτό που έχει σημασία, είναι πως ο Νέτο αποτελεί τον Νο.1 υποψήφιο για την άμυνα της ομάδας.η «Record» αναφέρει πως ο Πορτογάλος αμυντικός είναι στη λίστα του Μάρκο Σίλβα, ενώ αναφέρεται και στους άλλους στόχους της ομάδας. «Ο Νέτo είναι προτεραιότητα για την άμυνα του Ολυμπιακού», τιτλοφορείται το ρεπορτάζ και συνεχίζει. «Ο Νέτο ήταν ήδη η βασική επιλογή για τον Ολυμπιακό και τον Μάρκο Σίλβα, με τον τεχνικό να θέλει τον συμπατριώτη του για την άμυνα. Τις επόμενες ημέρες, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν πρόταση για τον Πορτογάλο διεθνή της Ζενίτ, που φαίνεται να είναι ένα από τα νέα εργαλεία για την άμυνα», γράφει το κείμενο.
          ΜΙΡΑΛΛΑΣ: 
Είναι δεδομένο πως ο Βέλγος σούπερ σταρ θέλει να γυρίσει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, όπως επίσης ότι οι 2 πλευρές τα έχουν βρεί στο συμβόλαιο (2.000.000 ευρώ το χρόνο). Το αγκάθι είναι η Έβερτον, όπου φαίνεται να έχει στα χέρια της πρόταση από τον Θρύλο της τάξεως τον 8 εκατ ευρώ αλλά φαίνεται να ζητάει 10,5 εκατ ευρώ. ίδωμεν...

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου