Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Πώς την έχεις δει ρε Αρτούρ;;

Πώς την έχεις δει ρε Αρτούρ; Όποιος δεν γουστάρει να παίζει στον Θρύλο, αποχωρεί. Φέρε πρόταση και άδειασέ μας τη γωνιά.
Για άλλη μια φορά ο Αρτούρ Μαζουακού έδειξε με τις δηλωσεις του ότι θέλει να φύγει. Αυτό το... στυλάκι έχει αρχίσει από τον περασμένο Νοέμβριο όπου παρότι ήταν μόλις 4 μήνες παίκτης της ομάδας μας, δήλωνε ότι θέλει να πάει στην... Μπάγερν. Το... βιολί συνεχίστηκε τον Ιανουάριο όπου δήλωσε ότι θέλει να πάει στην Γιουβεντους. Πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει ότι "θα ήταν φανταστικό να παίξω στην Ίντερ" , ενώ σήμερα ξαναχτύπησε με τις εξής ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ δηλώσεις στην "gazzetta dello sport":ο Καμπιονάτο είναι ένα πρωτάθλημα με απαιτήσεις στο τακτικό κομμάτι και θα με βοηθούσε πολύ. Παρακολουθώ τη Ρόμα, επειδή παίζει εκεί που είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα. Είναι όνειρο για μένα, διότι παίζει και στο Champions League, ενώ μάχεται και για το πρωτάθλημα(...)Σε μια πρόταση της Ρόμα δεν μπορείς να αρνηθείς, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Παίζουν σπουδαίοι παίκτες εκεί όπως ο Τότι και ο Ντε Ρόσι και ο κ. Γκαρσία είναι συμπατριώτης μου. Γνωρίζω και το ενδιαφέρον και από την Ίντερ, όπου παίζει ο “αδερφός” μου Κοντογμπιά, όπου παίξαμε μαζί στη Λανς"!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΚΥΡΙΕ ΑΡΤΟΥΡ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ  ΚΑΠΟΙΟΣ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ. 
Υ.Γ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΤΟΥΡ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΣΕ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ...

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου