Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Αμέτρητες "ΦΑΠΕΣ" σε ΠΑΟΚ, ΠΑΟ !

Αμέτρητες ΦΑΠΕΣ έριξε σε ένα 24τετράωρο ο Θρύλος σε ΠΑΟΚ, ΠΑΟ. Στο ποδόσφαιρο έκλεισε τον Φινμπόγκασον που απεγνωσμένα ήθελε ο Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ, και στο μπάσκετ έκλεισε τον Μιλουτίνοφ τον οποίον ήθελε πάση θυσία ο Σάσα Τζόρτζεβιτς του ΠΑΟ!
Τόσο καιρό διαβάζαμε ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ τον Άλφεντ Φινμπόγκασον. Ο Ολυμπιακός, όμως, μπήκε στο «παιχνίδι» και τον έκανε δικό του! Τόσο απλά! Ο πρωταθλητής Ελλάδας αποδεικνύει ξανά πως η διαφορά δυναμικότητας, αλλά και «ονόματος» στην Ευρώπη, είναι χαοτική με τις άλλες ελληνικές ομάδες.
Ο Θρύλος ψαχνόταν καιρό τώρα για επιθετικό και αυτή τη φορά, φέτος, κάνει δικό του τον Ισλανδό επιθετικό, δείχνοντας πως ΟΠΟΙΟΝ θέλει, τον παίρνει.
Βέβαια, τα ξέρουμε, τα έχουμε μάθει: Τώρα, ξαφνικά, θα βγάζουν οι άλλοι προς τα έξω πως δεν ενδιαφέρθηκαν και τόσο ζεστά, αλλά το «γλέντι» που τους έκανε ο Θρύλος, ήταν τεράστιο.
Τσάμπα τα πρωτοσέλιδα που ετοίμαζαν για τη μεγάλη μεταγραφή. Τους κάνει πλάκα ο Ολυμπιακός...

Να ηρεμήσουν δεν μπορούν στον μπασκετικό ΠΑΟ. Εφιαλτική χρονιά η φετινή γι’ αυτούς. Ακόμα δεν έχουν προλάβει να ηρεμήσουν από την «σκούπα» στους τελικούς από τον Ολυμπιακό με 3-0 νίκες και συνολικά 5-0 –μετράμε και τις δύο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος- και τρώνε άλλη μία φάπα.
Αυτή τη φορά, όχι μέσα στο παρκέ, αλλά επικοινωνιακά. Τις τελευταίες ημέρες νομίζαμε ότι ο Μιλουτίνοφ είχε υπογράψει στους «πράσινους» με αυτά που διαβάζαμε, αλλά τελικά κάναμε λάθος! Ο Σέρβος σέντερ τους γύρισε την πλάτη και κατηφόρισε προς Πειραιά μεριά, αφήνοντάς τους… ξερούς.
Δεν πειράζει ρε βαζέλες, ξέρουμε ότι τελικά δεν τον θέλατε και τον απορρίψατε. Κλασσικές δικαιολογίες για να μαζέψουμε τα… ασυμμάζευτα. Σας πονάει που επέλεξε Θρύλο ο παικταράς και μάλιστα πολύ!

ΠΗΓΗ:  gavros.gr
#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου