Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ο Γεωργάτος νέος αθλητικός διευθυντής στη θέση του αποτυχημένου Ισά. Τι γίνεται με Μάρκο Σίλβα, μια υπόθεση που τείνει να γίνει σαν κι αυτή του Πουλίδο...

Καθήκοντα Αθλητικού Διευθυντή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέλαβε με κάθε επισημότητα ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Θρύλου πήρε... προαγωγή, μιας και μέχρι πρότινος ήταν Διευθυντής της Ακαδημίας του πρωταθλητή Ελλάδας.
Ο Γεωργάτος αναλαμβάνει να καλύψει το πόστο που κατείχε μέχρι χθες ο Πιέρ Ισά και είναι έτοιμος και «διψασμένος» για ακόμα περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό.
Άλλωστε, έκανε πολύ καλή δουλειά στα τμήματα Ακαδημίας στο διάστημα που κατείχε το προηγούμενο πόστο και η διοίκηση τον επιβράβευσε με αυτόν τον τρόπο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής του Συλλόγου, με αρμοδιότητα στο αγωνιστικό τμήμα της πρώτης ομάδας».

Όσο αφορά την υπόθεση Μάρκο Σίλβα, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι δεδομένο ότι την δευτέρα που αρχίζει η προετοιμασία ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Και δυστυχώς η υπόθεση Μάρκο Σίλβα τείνει να γίνει σαν κι αυτή του Πουλίδο με την διαφορά ότι τώρα μιλάμε για προπονητή.
Όπως αναφέρουν πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο νέος τεχνικός της Σπόρτινγκ, ο Ζόρζε Ζέσους, παρευρέθηκε κανονικά στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός έδωσε κανονικά το «παρών» στο προπονητικό κέντρο των «λιονταριών» και πλέον επίκειται η παρουσίασή του, που θα γίνει σήμερα. Από εκεί και πέρα, ναι μεν η Σπόρτινγκ ξεκίνησε στην ουσία τη νέα σεζόν της, αλλά ακόμα η υπόθεση του Σίλβα είναι άλυτη. Πάντως, υπάρχει συμφωνία για την αποζημίωση του Πορτογάλου για απολαβές ενός χρόνου δηλαδή, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία σε άλλα ζητήματα. Ένα εξ αυτών, είναι πως του ζητάει η Σπόρτινγκ να μην προπονήσει την Μπενφίκα ή την Πόρτο έως ότου λήξει το υπάρχουν συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ (2018) και το άλλο έχει να κάνει με κάποιους όρους του συμβολαίου. Οι διαπραγματεύσεις, πάντως, συνεχίζονται, αμφότερες οι πλευρές θέλουν να βρουν τη λύση και το θέμα για τη Σπόρτινγκ, είναι πως δεν μπορεί να εμφανιστεί με τον Ζέσους στο πρωτάθλημα, από τη στιγμή που στην ουσία δεν έχει «σπάσει» το συμβόλαιό της με τον Σίλβα, που τύποις, θεωρείται ακόμα υπάλληλος του κλαμπ.
 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου