Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Υπέγραψε ο Φινμπόγκασον(βίντεο), δανεικοί οι Τζανακάκης,Στσέποβιτς, τι γίνεται με Ερνάνι, Μπενίτες...

                                 ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΛΦΕΡΝΤ ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ

 Στην απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον προχώρησε ο Ολυμπιακός, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό τη γραμμή κρούσης. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άλφρεντ Φινμπόγκασον», αναφέρει η ανακοίνωση.
Έτσι, ο Ολυμπιακός δυναμώνει πολύ στην επίθεσή του και ο Μάρκο Σίλβα έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, μιας και θα έχει στη διάθεσή του έναν ποιοτικό φορ.
Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον βρίσκεται στη χώρα μας από το μεσημέρι, όπου πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Θυμίζουμε, όπως μετέφεραν και οι Ισπανοί, ο διεθνής Ισλανδός επιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Σοσιεδάδ για έναν χρόνο.
Δείτε το βίντεο με την πρώτη μέρα του "Φίνμπο" στην Ελλάδα:

    ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ Ο ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ, ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΚΡΟΝ Ο ΣΤΣΕΠΟΒΙΤΣ
 Ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη μαζί με τον εκπρόσωπο του στην Κύπρο έτσι ώστε να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Λίγο αργότερα ήρθε η ανακοίνωση που θέλει τον παίκτη να συνεχίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ανόρθωση.
Αναλυτικά:
"Με τα χρώματα της Ανόρθωσης θα αγωνίζεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-16, ο ακραίος αμυντικός Μανώλης Τζανακάκης.
Ο φέρελπις 23χρονος διεθνής, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού Πειραιώς, έφθασε στην Κύπρο χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Το μεσημέρι υπέγραψε το σχετικό συμβόλαιο συνεργασίας και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας στις Πλάτρες.
Καλωσορίζουμε τον Μανώλη στην Κύπρο και του ευχόμαστε μια επιτυχημένη χρονιά με τη φανέλα της Μεγάλης Κυρίας!"
Την ίδια ώρα ο Μάρκο Στσέποβιτς θα συνεχίσει δανεικός στην βελγική Μουσκρόν για ένα χρόνο. Υπενθυμίζουμε ότι περσι αγωνίστηκε δανεικός στην Μαγιόρκα...

                                 ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΡΝΑΝΙ ΚΑΙ ΜΠΕΝΙΤΕΣ
 Έναν ακόμη εξτρέμ αναζητά ο Ολυμπιακός, με τον Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες να είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή του ενδιαφέροντος για τον Μάρκο Σίλβα.
ADVERTISEMENT
Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον 24χρονο (20/8/1991) ακραίο κυνηγό της Πόρτο, η οποία τον απέκτησε έναντι 2,8 εκατομμυρίων ευρώ από την Γκιμαράες πριν λίγους μήνες.
Ωστόσο ο Ερνάνι δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής στους "Δράκους", καθώς μέχρι στιγμής ο Ζουλέν Λοπετέγκι δεν τον έχει χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα στα φιλικά, δείχνοντας προτίμηση στους Μπραχίμι, Τέγιο και Βαρέλα. Την σεζόν 2014-15 ο Ερνάνι αγωνίστηκε συνολικά σε 32 παιχνίδια με απολογισμό 6 γκολ και 8 ασίστ.  
Ο Ολυμπιακός επιχειρεί να αποκτήσει τον παίκτη με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι. Αρχικά με τη μορφή δανεισμού για μια σεζόν και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι κοντά στα χρήματα που έδωσε η Πόρτο για να τον πάρει από την Γκιμαράες. Δηλαδή στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ ή λίγο παραπάνω.
Ο Μάρκο Σίλβα έχει προκρίνει τη λύση του Ερνάνι και ανάλογα με την κατάληξη των διαπραγματεύσεων θα κοιτάξει αν χρειαστεί να εξετάσει άλλες περιπτώσεις ακραίων κυνηγών. Για την περίπτωση μεταγραφής του παίκτη στον 24χρονου άσου στον Ολυμπιακό γίνεται αναφορά και στα πορτογαλικά ΜΜΕ.


 Στον αντίποδα ο παραγουανός επιθετικός κουνάει προσωρινά μαντήλι στο λιμάνι. Στην Κρουζ Αζούλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χόρχε Μπενίτες. Ο Παραγουανός επιθετικός, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία στην πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό, θα παραχωρηθεί στην ομάδα από το Μεξικό. Ωστόσο, στο deal των δύο συλλόγων, δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, έπειτα από επιθυμία του Ολυμπιακού. Στον πρωταθλητή Ελλάδας πιστεύουν πολύ στον Μπενίτες και γι’ αυτό δεν ήθελαν να μπει συγκεκριμένο ποσό με το οποίο η Κρουζ Αζούλ θα μπορούσε να τον αγοράσει.
Στη διοίκηση δεν θέλουν να τον χάσουν, όμως, και η παραχώρησή του έγινε και με τη σύμφωνη γνώμη του Μάρκο Σίλβα, μιας και θεωρεί πως θα πάρει περισσότερα παιχνίδια και θα γυρίσει πιο έτοιμος. Επίσης, στο Μεξικό θεωρούν τελειωμένη την υπόθεση. Γράφουν, μάλιστα, στον τοπικό Τύπο πως αναμένεται στη χώρα τις επόμενες ώρες, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσσεις και ακολούθως να υπογράψει.

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου