Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ολυμπιακός - Τβέντε 2-1 ΦΙΛΙΚΟ

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία και πέμπτο συνολικά στη φετινή του προετοιμασία έδωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Τβέντε το βράδυ της Τετάρτης (29/7) στο "Veenoord". O Άλφρεντ Φινμπόγκασον δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Μάρκο Σίλβα και λογικά τον Ισλανδό φορ θα τον δούμε το Σάββατο (1/8) απέναντι στην Φέγενορντ στο "De Kuip".
Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, ο Ολυμπιακός πήρε τον έλεγχο του αγώνα και με ορμητήριο την δεξιά του πλευρά δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια αλλά έκλεισε το πρώτο ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη σε τέρματα των Φορτούνη και Πάρντο. Στην επανάληψη οι "ερυθρόλευκοι" δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικοί αλλά έφυγαν από το γήπεδο με τη νίκη, με τον Ζίγιετς στο 77' να σκοράρει για το τελικό 2-1. Συνολικά στο σημερινό φιλικό ο Θρύλος έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στην προετοιμασία!

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
 
Γήπεδο: "Veenoord"

 Ολυμπιακός (Σίλβα): Kαπίνο, Ελαμπντελαουί (74' Σάλιακας), Αυλωνίτης, Βούρος, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς (46' Ζντιέλαρ), Μπουχαλάκης (46' Κασάμι), Φορτούνης (46' Φουστέρ), Ντουρμάζ (46' Ντοσεβί), Πάρντο (68' Γιαννιώτας), Χάρα (46' Πουλίδο).
Τβέντε (Σρόιντερ): Ντρόμελ, Άντερσεν, Ουβίνι (46' Φαν ντερ Χέιντεν), Σούτερ, Σίλντερ (46' Φαν ντερ Λέλι), Εμπεσίλιο, Τάπια (46' Μοκότζο), Ζίγιετς, Καμπράλ (46' Μοκτάρ), Όστερβαϊκ (76' Έγκαν), Χέλσερ (46' Ντα Κρους).

Γκολ: 29' Φορτούνης, 44' Πάρντο / 77' Ζίγιετς
Κάρτες: 52' Πουλίδο / 73' Ζίγιετς

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου