Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Στον Ολυμπιακό και την νέα σεζόν η Αυτζή!

Έμεινε και η Μαρία Αυτζή
Νέα ανανέωση είχαμε στο μπάσκετ γυναικών. Οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σε όλα με την Μαρία Αυτζή και είχαμε την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για μια ακόμη χρονιά.
Η Ελληνίδα γκαρντ είναι η όγδοη  παίχτρια μετά τις Σταμάτη, Σπυριδοπούλου, Κοσμά, Νικολοπούλου, Σωτηρίου, Παυλοπούλου και Σταμολάμπρου που ανανεώνει με τους ερυθρόλευκους. Συν το γεγονός ότι παρέμεινε στην ομάδα και ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Παντελάκης.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Αυτζή και η Ελληνίδα γκαρντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στις νταμπλούχες Ελλάδος».

Δείτε τις δηλώσεις της παίχτριας στο osfp.gr:


«Είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα.
Με τον Ολυμπιακό καταφέραμε να σηκώσουμε και πέρσι το νταμπλ, να παραμείνουμε αήττητες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και να αγωνιστούμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στην Ευρωλίγκα.

Πιστεύω ότι και φέτος θα είμαστε ανταγωνιστικές και από την μεριά μου θα δώσω ότι έχω για να βοηθήσω την ομάδα μου και προσφέρω χαρές στον κόσμο μας. Δεν υπάρχει λόγος για πολλά λόγια, τώρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να επιτύχουμε τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου