Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Τέλος από τον Ολυμπιακό ΛεΝτέι και Μπόγρης!


Παρελθόν αποτελούν από τον Ολυμπιακό ο Ζακ ΛεΝτέι και ο Γιώργος Μπόγρης.Οι δύο σέντερ δεν ικανοποίησαν τον Ντέιβιντ Μπλατ με τις περσινές αποδόσεις τους και έτσι αποφασίστηκε οι δύο αυτοί παίχτες να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μπόγρης.

Τέλος ο Μπόγρης από τον Ολυμπιακό

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μπόγρης.  Οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να κάνουν opt out από το συμβόλαιό του και να τον αφήσουν ελεύθερο αντί ενός μικρού αντιτίμου.
Ο 30χρονος σέντερ δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να μην τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπόγρη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του
Τέλος από τον Ολυμπιακό ο ΖακΛεντέι.
Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ο οποίος σήμερα επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
”Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ζακ ΛεΝτέι και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Ο Ζακ ΛεΝτέι ντύθηκε στα ”ερυθρόλευκα” το καλοκαίρι του 2018, υπογράφοντας συμβόλαιο 1+1 ετών, όμως ο Ντέιβιντ Μπλατ αποφάσισε να μην τον κρατήσει στο ρόστερ της επερχόμενης σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου