Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Σάλιακας, συνεχίζει στην Λαμία!

Και επίσημο του Σάλιακα
Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Μανώλης Σάλιακας που θα συνεχίσει την καριέρα του, στην ομάδα της Λαμίας. Ο νεαρός δεξιός μπακ δεν βρίσκονταν στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς και για αυτό τον λόγο αποφασίστηκε να λυθεί το συμβόλαιο του και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα της αρεσκείας του.
Ο Σάλιακας θα συνεχίσει την καριέρα του, στην ομάδα της Λαμίας μιας και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με τον σύλλογο Φθιώτιδας. Στον Ολυμπιακό ο νεαρός μπακ είχε συνολικά 6 συμμετοχές, μια στο πρωτάθλημα και πέντε στο κύπελλο.
Ο Ολυμπιακός τον είχε παραχωρήσει δανεικό τρία χρόνια πρώτα στην κυπριακή Καρμιώτισσα και τα δύο τελευταία χρόνια στον Κισσαμικό.
Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στις 350.000 ευρώ.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για δύο χρόνια, με τον 23χρονο δεξί μπακ Μανώλη Σάλιακα.
Στο παρελθόν ο Κρητικός άσος έχει αγωνιστεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, στην κυπριακή Καρμιώτισσα και τον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό την τελευταία διετία. Την προηγούμενη χρονιά στη Football League, ο Σάλιακας είχε 19 συμμετοχές και 2 γκολ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».
Δείτε τις δηλώσεις του παίχτη:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια υγιής ομάδα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και είμαι σίγουρος ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουμε υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου