Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Θετικά στοιχεία και οι νέοι του Ολυμπιακού! Ολυμπιακός-Αμβούργο 1-1 (φιλικό)

Στο σωστό δρόμο ο Θρύλος, έδειξε νέα θετικά στοιχεία
Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Ολυμπιακός έδειξε πολλά θετικά στοιχεία. Οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 κόντρα στο Αμβούργο και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Αυτό ήταν και το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού σε Πολωνία και Αυστρία και από αύριο η ομάδα επιστρέφει στην βάση της.
Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και τα νέα πρόσωπα, έδειξαν μια πολύ θετική εικόνα. Ο Τζολάκης, ο οποίος απέκρουσε και πέναλτι, έδειξε ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά του, ο Γιάννης Μασούρας έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Ολυμπιακό, ο Ραντζέλοβιτς ήταν αρκετά δραστήριος, ενώ τον Ντουρμισάι τον σταματούσαν μονάχα με φάουλ.
Τώρα όσον αφορά τον Σεμέδο, που πέτυχε και το γκολ των ερυθρόλευκων, απλά απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι ο Ολυμπιακός βρήκε τον ηγέτη που έψαχνε στην άμυνα.
Στα του αγώνα η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στον Ολυμπιακό. Στο 16' ο Ραντζέλοβιτς γύρισε για τον Σολδάνο όμως ο Μικελ βγήκε γρήγορα και πρόλαβε τον φορ του Ολυμπιακού. Στο 20' το σουτ που επιχείρησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν βρήκε στόχο. Στο 25' οι Γερμανοί κέρδισαν πέναλτι ανύπαρκτο, την εκτέλεση ανέλαβε ο Γουντ, αλλά ο Τζολάκης έκανε μια εξαιρετική απόκρουση. Στο 29' στην κόντρα βγήκε το Αμβούργο,αλλά ο Τζολάκης απέκρουσε το σουτ Ντούτζιακ. Στο 33' ο Ντουρμισάι, μετά από ασίστ του Φορτούνη,  απέφυγε με το κοντρόλ τον Βαν Ντρόγκελεν, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ. Στο 40' ο Μικέλ έδιωξε σε κόρνερ την σέντρα- σουτ του Μασούρα.
Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-0 για τις δύο ομάδες.
Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου δεν είχαμε ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στα αρνητικά η αναγκαστική αλλαγή του Φορτούνη στο 67' την θέση του οποίου πήρε ο Βαλμπουενά. Στο 69' ο Σιαμπάνης έκανε μια ωραία απόκρουση σε σουτ του Κίντελ. Στο 80' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σεμέδο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 87' οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν μια λανθασμένη έξοδο του Σιαμπάνη και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Χίντερζιερ. Στο 89' ο Μασούρας έκανε ένα μακρινό σουτ το όποιο όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αμβούργου και στο 90' ο Σιαμπάνης με διπλή προσπάθεια έδιωξε το σουτ του Κίντελ.
Τελικό σκορ 1-1 και πλέον ακολουθεί πρόβα τζενεράλε με την Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη στις 16/7.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (64’ Σιαμπάνης), Γιάννης Μασούρας, Αβ. Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τσιμίκας, Σουρλής (80’ Γκιγιέρμε), Ανδρούτσος (80’ Μπουχαλάκης), Ραντζέλοβιτς (80’ Σουντανί), Φορτούνης (67’ Βαλμπουενά), Σολδάνο (85’ Κάιπερς), Ντουρμισάι (75’ Γιώργος Μασούρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου