Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Αγραφιώτης για Φύσσα: “Δώστε του μία κουκούλα”

Φύσσας: «Δεν υπάρχει η λέξη 'αποχαιρετισμός'»
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η πρόσληψη του Τάκη Φύσσα ως τεχνικού διευθυντή στην εθνική ομάδα. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Δημήτρης Αγραφιώτης, στην συνεδρίαση της ΕΠΟ, αντέδρασε έντονα με αυτήν την πρόσληψη.
Να θυμίσουμε ότι ο Τάκης Φύσσας είχε χαρακτηριστεί «ψευδομάρτυρας και κοινός συκοφάντης» σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Ατρόμητου, στις 30 Απριλίου 2015, γιατί είχε δηλώσει ότι ο προπονητής του Ατρόμητου Σα Πίντο είχε προφυλάξει πολλούς παίχτες ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Δείτε αναλυτικά:

«Η εταιρία που ντύνει την Εθνική να δώσει μια κουκούλα στον Φύσσα. Πως είναι δυνατόν να τον προσλαμβάνετε με τις ρουφιανιές και τις κατηγορίες, μην κάνετε τα ίδια λάθη. Έχει ψευδομαρτηρήσει και έχει κάνει κουλουβάχατα δύο ομάδες και διέλυσε τον Παναθηναϊκό».

Για να πάρει την εξής απάντηση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο: «Ήταν στα ψηφοδέλτια του κόμματος που είναι στην κυβέρνηση, άκρως τιμητική θέση».

Αγραφιώτης: «Πρόεδρε, εδώ δεν μιλάμε για κομματικά. Ο Φύσσας με τις επιλογές του διέλυσε τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή αν υπάρχει ένας εξαιρετικός προπονητής και είναι παιδεραστής, θα τον παίρνατε στην Εθνική Παίδων»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου