Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Δημιουργείται κάτι πολύ καλό! Ολυμπιακός-Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0 (φιλικό)

3άρα με καλή μπάλα πριν τις «μάχες» με Βικτόρια Πλζεν
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-0 και απέδειξε για μια ακόμη φορά, ότι δημιουργείται κάτι πολύ καλό στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.
Οι ερυθρόλευκοι με την συνολική εικόνα τους, στο παιχνίδι απέδειξαν ότι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει και του αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν σε μία εβδομάδα από σήμερα.
Αποκαλυπτήρια για την καινούργια φανέλα του Ολυμπιακού, μπροστά στο κατάμεστο Καραϊσκάκη. Πάνω από 25.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν δυναμικό παρών στο πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας και εμψύχωσαν τους παίχτες του Θρύλου από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ζητώντας τους παράλληλα την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του πρωταθλήματος και επιπλέον το διπλό στην Τσεχία.
Από τον σημερινό αγώνα ξεχώρισαν ο Βαλμπουενά που αναδείχθηκε και ο mvp της αναμέτρησης καθότι από τα πόδια του ξεκίνησαν και τα τρία του Ολυμπιακού, καθώς και ο Γκερέρο που πέτυχε τα δύο από τα τρία της ομάδας και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 3' με τον Μασούρα. Κόρνερ του Βαλμπουενά κεφαλιά – γύρισμα του Γκερέρο στο πρώτο δοκάρι, ο Μασούρας με εξαιρετικό βολ πλανέ, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0. Στο 7' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Γκερέρο. Κόρνερ του Βλαμπουενά, κεφαλιά του Σεμέδο, απέκρουσε προσωρινά ο Μούριτς, πήρε το ριμπάουντ ο Γκερέρο για να διπλασιάσει το σκορ. Στο 32' οι ερυθρόλευκοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ με σκόρερ και πάλι τον Γκερέρο. Κόρνερ και πάλι από τον Βαλμπουενά, ο Μασούρας έπιασε το δυνατό σουτ, ο Σεμέδο προσπάθησε να πάρει το ριμπάουντ με το κεφάλι, με την μπάλα να φτάνει στον Γκερέρο, που με δυνατό σουτ έκανε το 3-0. Στο 40' είχαμε μία σπουδαία, διπλή ευκαιρία, ο Βαλμπουενά γύρισε στον Γκερέρο, εκείνος σούταρε, ο αμυντικός έδιωξε πάνω στη γραμμή και ακολούθως το σουτ του Ελαμπντελαουί πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 43' εξαιρετικό πλασέ του Βαλμπουενά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μούριτς. Στο 45' φάουλ του Βαλμπουενά μπλόκαρε την μπάλα ο Μούριτς, Τέλος πρώτου ημιχρόνου 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, καθότι και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές. Στο 55' κεφαλιά του Γουόραλ απέκρουσε ο Σα. Στο 82' σουτ του Ελ Αραμπί απέκρουσε ο Παντιλίμον.
Τελικό σκορ 3-0 για τον Ολυμπιακό στην πρόβα τζεναράλε ενόψει των προκριματικών του τσάμπιονς λιγκ. Επόμενος αγώνας κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν την Τρίτη στην Τσεχία.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα (84’ Τζολάκης), Ελαμπντελαουί (72’ Τοροσίδης), Σεμέδο (72’ Μπα), Παπαδόπουλος, Τσιμίκας (78’ Κούτρης), Γκιλιέρμε (82’ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46’ Καμαρά), Μασούρας (67’ Μπρούνο), Βαλμπουενά (78’ Ρατζέλοβιτς), Ποντένσε (82’ Ντουρμισάι), Γκερέρο (67’ Ελ Αραμπί).

Νότιγχαμ Φόρεστ: Μούριτς, Κας, Ρόμπινσον, Γουόραλ, Ντόουσον, Γουότσον, Γκράμπαν, Λόλεϊ, Σίλβα, Αντομά, Όζμπορν. Έπαιξαν και οι Παντιλίμον, Αμεόμπι, Άπια, Νταρίκουα, Μιλόσεβιτς, Ριμπέιρο, Φιγκειρέδο, Γουόκερ, Ρίτσαρντσον, Τζόνσον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου