Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Πέταγε φωτιές ο Θρύλος! Γιαγκελόνια-Ολυμπιακός 0-5 (φιλικό)

Πεντάρα και μπαλάρα ο καταιγιστικός Θρύλος!
Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό στο τέταρτο φιλικό του επί πολωνικού εδάφους. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 0-5 της Γιαγκέλονια, δείχνοντας πολύ θετικά στοιχεία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Γκερέρο. Ο Ισπανός φορ σημείωσε χατ τρικ και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ενοψει των προκριματικών. Ντεμπούτο στα ερυθρόλευκα γκολ έκανε ο Μπα. Πολύ καλός και ο Μασούρας ο οποίος είχε και δύο ασίστ στο παιχνίδι του.
Ο Μαρτίνς ξεκίνησε το φιλικό με τη Γιαγκελόνια με τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Δίδυμο στην άμυνα οι Μπα και Αβραάμ, Τοροσίδης και Κούτρης στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Ανδρούτσος με τον Σουρλή, ο Μασούρας με τον Βαλμπουενά στις πτέρυγες και ο Σολδάνο με τον Γκερέρο στην επίθεση.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 11'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μασούρας έπιασε το σουτ, οι αμυντικοί της Γιαγκελόνια έδιωξαν,η μπάλα στρώθηκε στον Μπα, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 31' αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό, ο Μασούρας έβγαλε την μπαλιά για τον Γκερέρο και ο Ισπανός φορ με σουτ εκτός περιοχής διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού. Στο 38' δυνατό σουτ του Γκερέρο εκτός περιοχής η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 45' νέα εξαιρετική μπαλιά του Μασούρα για τον Γκερέρο, ο Ισπανός φορ σε τετ α τετ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της Γιαγκελόνια και έκανε το 0-3.
Σκορ πρώτου ημιχρόνου 0-3 για τους ερυθρόλευκους.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και πέτυχαν και τέταρτο γκολ και πάλι με τον Γκερέρο. Στο 57’ ο Γκερέρο έφτασε στο χατ τρικ, όταν μετά από γέμισμα, βγήκε στο τετ α τετ και με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα της Γιαγκελόνια για το 4-0. 
Ο Μαρτίνς στην συνέχεια του παιχνιδιού έκανε πολλές αλλαγές,αλλά παρόλα αυτά οι Πειραιώτες δεν έριξαν την απόδοση τους και πέτυχαν και πέμπτο γκολ με τον Φορτούνη. Στο 77' εξαιρετική μπαλιά του Ραντζέλοβιτς για τον Φορτούνη και ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Τελικό σκορ 0-5 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό είναι κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου την Δευτέρα.

Ολυμπιακός: Σα (62’ Τζολάκης), Τοροσίδης (62’ Ομάρ), Αβραάμ, Μπα (62’ Σεμέδο), Κούτρης (62’ Μαρτίνης), Ανδρούτσος (62’ Μπουχαλάκης), Σουρλής (62’ Γκιλιέρμε), Γιώργος Μασούρας (62’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (62’ Ποντένσε), Γκερέρο (62’ Φορτούνης), Σολδάνο (62’ Ντουρμισάι).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου