Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Μόλις ...145 εισιτήρια διαρκείας έμειναν για το sold out!

Μία... ανάσα από το sold out! Μόλις 145 εισιτήρια διαρκείας προς διάθεση!
Για μια ακόμη σεζόν ο κόσμος του Ολυμπιακού απέδειξε ότι είναι δίπλα στην ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί σχεδόν εξάντλησαν τα εισιτήρια διαρκείας, καθότι έμειναν μόλις ...145 για το sold out.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού απέδειξαν το πόσο αφοσιωμένοι είναι στην ομάδα και από το γεγονός ότι εξάντλησαν τα διαρκείας, παρότι η αγαπημένη τους ομάδα δεν είχε εξασφαλίσει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο -κάτι που έγινε μόλις χθες με την πρόκριση επί της Βικτόρια Πλζεν- δείχνοντας ότι πάνε για την ομάδα τους και μόνο και όχι για να δουν τα μεγαθήρια της Ευρώπης.
Τώρα όσον αφορά τα εναπομείναντα εισιτήρια διαρκείας και με δεδομένη την παρουσία του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είτε στο Champions League, είτε στο Europa League θα υπάρξει μια μικρή αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι έχουν απομείνει 145 εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 14,15 – 500€, θύρα 33 – 750€, Θύρα VVIP – 2.500€ και μπορούν να τα προμηθευτούν καθημερινά (10:00 – 18:00) στο γήπεδο Καραϊσκάκη (είσοδος VIP).
Επίσης αγορές γίνονται τηλεφωνικά στο 210-4800920 (10:00-17:00) και μέσω internet στην σελίδα www.olympiacos.org.
Τέλος ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους, ότι συνεχίζεται η παράδοση εισιτηρίων διαρκείας, στο γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, (Είσοδος VIP) τις παραπάνω ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου