Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Συνεχίζει να προκαλεί γέλιο ο Μάνος Παπαδόπουλος!


Μόνο γέλιο προκαλούν οι δηλώσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού Μάνου Παπαδόπουλου. Στο πρωτάθλημα της Basket League επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο, για το ποιες ομάδες θα στελεχώσουν το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.
Αρχικά υπήρξε κόντρα ΕΟΚ-ΕΣΑΚΕ σχετικά με το Λαύριο, καθότι η ΕΟΚ δεν ήθελε το Λαύριο στην Α1 αν και τελικά ...βρέθηκε λύση καθώς το Λαύριο θα αγοράσει το ΑΦΜ της Κύμης και συνεχίζονται τα ωραία, καθώς και ο Κολοσσός Ρόδου που ήταν και αυτός να πέσει θα πάρει το ΑΦΜ του Χολαργού. Και τώρα λείπει μια ομάδα και ψάχνουν να δουν σε ποια θα δώσουν την wild card με τον ΕΣΑΚΕ να χτυπάει την πόρτα της ...Καστοριάς.
Επιπλέον ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, αναζητά βασικό χορηγό, καθώς η Betshop αρνήθηκε να ανανεώσει.
Και μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο η έννοια του προέδρου του Παναθηναϊκού είναι μόνο ο ...Ολυμπιακός.

Δείτε τι δήλωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος:

«Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο δυσφήμησης και απαξίωσης του προϊόντος και του αθλήματος γενικότερα. Υπάρχει ασέβεια προς τους ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ και δίνουν από την τσέπη τους. Αυτό το βλέπουμε σήμερα με την σύμπραξη ομάδων. Και είναι η απάντηση σε κάποιους που λένε ότι το μπάσκετ πεθαίνει. Έχω να τους πω ότι το μπάσκετ είναι εδώ. Το μπάσκετ μεγαλώνει και ίσως και χωρίς αυτούς να είναι καλύτερα».
Σε ερώτηση που του έγινε για το «οργανωμένο σχέδιο», είπε: «Αφήνω τον φίλαθλο κόσμο να καταλάβει. Αυτό που έχω να πω είναι ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα εδώ για να προστατεύει τους νόμους και τους κανόνες που πρέπει να διέπουν το άθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου