Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Εκτός βουλής δύο πολέμιοι του Ολυμπιακού Κοντονής και Βασιλειάδης!

Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2019: Εκτός Βουλής Κοντονής και Βασιλειάδης
Οι κάλπες έκλεισαν, το εκλογικό αποτέλεσμα κρίθηκε από νωρίς και το οποίο είχε πολλούς αποδέκτες.
Για την ιστορία η Νέα Δημοκρατία πήρε μια ευρεία νίκη που της εξασφαλίζει και την αυτοδυναμία με 39.85% και 158 έδρες στην νέα βουλή. Δεύτερος ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ με 31.53% και 86 έδρες, τρίτο το ΚΙΝΑΛ 8.09% και 22 έδρες, τέταρτο το ΚΚΕ με 5.31% και 15 έδρες, έκτος ο Βελόπουλος με 3.70% και 10 έδρες και έβδομος ο Βαρουφάκης με 3.44% και 9 έδρες. Εκτός βουλής έμεινε η Χρυσή Αυγή που συγκέντρωσε το 2.93% των ψήφων.
Οι αποδέκτες είναι πολλοί, αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε σε αυτούς που πολέμησαν τον Ολυμπιακό, όλο αυτό το χρονικό διάστημα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για τους δύο πρώην υπουργούς αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και Γιώργο Βασιλειάδη που έμειναν εκτός βουλής.
Δύο πολέμιοι του Ολυμπιακού, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα ευτυχώς για όλους μας έμειναν εκτός βουλής. Δύο επικίνδυνοι άνθρωποι που έκαναν τα πάντα για να βλάψουν τον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα να ενισχύσουν τους ''εξυγιαντές'', από το επόμενο διάστημα όχι απλώς δεν θα είναι στην εξουσία, αλλά ούτε καν στην βουλή.
Και αυτή είναι και θα είναι η τιμωρία όσων προσπαθούν να βλάψουν με βρώμικο τρόπο την μεγαλύτερη ελληνική ομάδα της Ελλάδος, γιατί όποιος τα έβαλε με τον Ολυμπιακό απλά έχασε.Τα ίδια έπαθε και ο Καμμένος που από την ξεφτίλα που υπέστη στις ευρωεκλογές δεν κατέβασε ούτε καν ψηφοδέλτιο στις εθνικές εκλογές.
Σε ότι αφορά τους προαναφερθέντες πρώην υπουργούς ο Κοντονής μπορεί να πήρε μεν τους περισσότερους ψήφους στο συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στην Ζάκυνθο, αλλά έχασε την μονοεδρική έδρα από τον Ακτύπη της Νέας Δημοκρατίας. Σε ότι αφορά τον Βασιλειάδη, που δεν τόλμησε να κατεβάσει υποψηφιότητα στον Πειραιά, στον Νότιο Τομέα των Αθηνών κατετάγη δέκατος και καταϊδρωμένος.
Όσον αφορά έναν άλλο έτερο της καλής παρέας ο Πέτρος Κωνσταντινέας στην Μεσσηνία όπου κατέβηκε ως υποψήφιος κατετάγη δεύτερος και θα δει και αυτός την βουλή από το σπίτι του.

ΥΓ. Κύριε Μητσοτάκη να είστε βέβαιος ότι αν τολμήσετε ή εσείς ή κάποιος άλλος από το κόμμα σας να κάνει κάτι κακό εις βάρος του Ολυμπιακού θα μας βρείτε απέναντι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου