Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Κράτησε δυνάμεις για το Καραϊσκάκη! Βικτόρια Πλζεν-Ολυμπιακός 0-0 (Champions League)

Ο Ολυμπιακός δίχως να εντυπωσιάσει, πήρε ένα σχετικά θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν και την επόμενη εβδομάδα στο Καραϊσκάκη θα πάρει και την πρόκριση.
Οι ερυθρόλευκοι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, είναι άλλωστε λογικό αυτήν την χρονική περίοδο, αλλά πήραν την λευκή ισοπαλία και έγιναν το φαβορί για την πρόκριση για τον γ' προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ.
Κορυφαίος για τους Πειραιώτες ο Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ ήταν πανταχού παρών στην άμυνα και απομάκρυνε κάθε επικίνδυνη προσπάθεια των Τσέχων. Πολύ καλός και ο Σα, ο οποίος είχε αρκετές καλές επεμβάσεις στο παιχνίδι του.
Στα αρνητικά του αγώνα ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος και αποχώρησε από το παιχνίδι στο 22', καθώς υπέστη μυϊκό τραυματισμό.
Το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ήταν εντελώς αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες. Μοναδική αξιόλογη φάση είχαμε στο 11' όταν ο Τσιμίκας γύρισε την μπάλα προς τον Γκερέρο, αλλά δεν κατάφερε με προβολή να βρει την μπάλα.
Στο 16' σουτ του Κάλβατς, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 17' ο Ποντένσε από τα δεξιά γύρισε θαυμάσια για τον Βαλμπουενά, όμως το πλασέ του Γάλλου είχε ανάποδα φάλτσα, με την μπάλα να περνά άουτ, στο 18' το σουτ του Καγιαμπά από το ημικύκλιο δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Στο 32' ο Σα μπλόκαρε το σουτ του Κάλβατς. Στο 38' ο Σα έκανε την απόκρουσε της βραδιάς. Ο Τσέρμακ βγήκε τετ α τετ με τον Σα, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε μια εξαιρετική απόκρουση. Στο 44' οι Τσέχοι είχαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, καθότι είχαν δοκάρι με τον Πέρνιτσα. Σκορ πρώτου ημιχρόνου 0-0 για τις δύο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 50' η Βικτόρια Πλζεν έφτασε κοντά στο γκολ, όταν η μπάλα κατέληξε Καγιαμπά που από πλάγια θέση και με την εστία κενή, έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός στην συνέχεια ισορρόπησε στο παιχνίδι και έφτασε κοντά στο γκολ στο 76' με τον Μασούρα, αλλά το φαλτσαριστό σουτ πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χρούσκα. Στο 83' είχαμε νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, αλλά το σουτ του Γκερέρο στην κίνηση, ύστερα από ασίστ του Μπουχαλάκη πέρασε άουτ.
Τελικό σκορ 0-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό και πάλι κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για τον β' προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -8
Ομάρ -6
Σεμέδο -8
Παπαδόπουλος -6
Τσιμίκας -7
Γκιγιέρμε -6
Μπουχαλάκης -5
Βαλμπουενά -5
Μασούρας -5
Ποντένσε -6
Γκερέρο -5

Μπα -7
Καμαρά -7
Ραντζέλοβιτς -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -7

Γήπεδο: Doosan Arena
Διαιτητής: Marco Guida (Ιταλία)
Βοηθοί: Ciro Carbone, Daniele Bindoni (Ιταλία)
                4ος: Fabio Maresca (Ιταλία)

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (Πάβελ Βρμπα): Χρούσκα, Χάβελ, Πέρνιτσα, Μπράμπετς (72' Χέιντα), Χλούσεκ, Κάλβατς, Χροσόβσκι, Καγιαμπά, Τσέρμακ (84' Μίχαλικ), Κόπιτς, Κρμέντσικ (69' Χόρι).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ (22 λ. τρ. Μπα), Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά (57' Καμαρά), Γιώργος Μασούρας (81' Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο.

Γκολ
Κίτρινες: 74' Χάβελ - 34' Σεμέδο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου