Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Μάνατζερ Μιλουτίνοφ: «Έχει έναν χρόνο συμβόλαιο, αν μείνει θα δώσει το 100%»

«Αν μείνει, θα δώσει το 100%»
Απαντήσεις έδωσε στα social media ο μάνατζερ του Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργος Δημητρόπουλος, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τα οφειλόμενα προς τον Σέρβο σέντερ. 
Ο Δημητρόπουλος τόνισε ότι είναι δικαίωμα του κάθε παίχτη να ζητάει τα δεδουλευμένα του και ότι αρκετοί παίχτες σε διάφορα πρωταθλήματα παραμένουν απλήρωτοι. 
Παράλληλα επισήμανε ότι ο παίχτης έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ότι άμα μείνει θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του.

Δείτε αναλυτικά το ποστάρισμα του:

«Ο Μιλουτίνοφ όπως κάθε άνθρωπος στη γη, έχει το δικαίωμα να ζητάει να πληρώνεται στην ώρα του. Το γεγονός πως σχεδόν σε κάθε ελληνική ομάδα, όπως επίσης και σε ένα τεράστιο αριθμό συλλόγων στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων πολλών ομάδων της EuroLeague, του EuroCup, του Champions League, της ACB, ιταλικού, τουρκικού, ρωσικού και άλλων ομάδων, οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι ή πληρώνονται αργότερα εδώ και χρόνια. Και δεν σηκώνουν καν την φωνή τους, δεν ακούγονται.
Το γεγονός πως χιλιάδες από τις υποθέσεις έχουν φτάσει στα δικαστήρια, δεν σημαίνει πως κάποια στιγμή κάποιος απαιτεί να πληρωθεί αυτά που του οφείλονται, είναι μία παρατυπία. Περιορίζοντας ένα παγκόσμιο πρόβλημα σε ένα μόνο σωματείο, είναι αστείο.
Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαστε εκατοντάδες χρόνια πίσω από το ΝΒΑ.
Ο Νίκολα έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είναι επιλογή της ομάδας το αν θα μείνει ή το αν θα φύγει.
Αν μείνει θα δώσει το 100% όπως πάντα, για τον σύλλογο τον οποίο τον εμπιστεύεται εδώ και χρόνια, όταν άλλα κλαμπ δεν το έκαναν. Τόσο απλό είναι. Το τι θα συμβεί μετά, όταν θα είναι ελεύθερος, είναι κάτι που δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου