Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Άρεσε και πάλι ο Θρύλος! Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου 1-1 (φιλικό)

Νέα θετικά στοιχεία ο Θρύλος, θα μπορούσε και άλλα γκολ
Σε ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας ο Ολυμπιακός έδειξε θετικό πρόσωπο και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει και των προκριματικών αγώνων του τσάμπιονς λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου και βάσει των ευκαιριών που είχαν στο παιχνίδι θα μπορούσαν άνετα να πάρουν ακόμα και την νίκη.
Οι παίχτες του Ολυμπιακού είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, είχαν την κατοχή της μπάλας και περιόρισαν αισθητά το παιχνίδι των Ουκρανών.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 7' άνοιξε το σκορ με τον Μπουχαλάκη.  Γέμισμα του Μασούρα από τα δεξιά, με τον Γκερέρο να γυρίζει από τα αριστερά και τον Μπουχαλάκη με σουτ στην κίνηση, να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0. Στο 30' πολύ ωραία σέντρα του Βαλμπουενά, κεφαλιά του Τοροσίδη η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα των Ουκρανών. Στο 32' κεφαλιά του Σεμέδο, ύστερα από κόρνερ η μπάλα κατέληξε άουτ. Οι Ουκρανοί ανέβασαν στροφές και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση με ένα ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Γκαρμάς από τον Μπα. Ο Σολ ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Σκορ πρώτου ημιχρόνου 1-1 για τις δύο ομάδες.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Μαρτίνς έκανε μια αναγκαστική αλλαγή. Στην θέση του Σεμέδο πέρασε ο Παπαδόπουλος, καθότι ο Πορτογάλος στόπερ ένιωσε μικροενοχλήσεις. Στο 66' καλό σουτ του Ραντζέλοβιτς, η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια των Ουκρανών. Στο 69' ο Μπόικο απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Μπρούνο. Στο 71' εκτέλεση φάουλ από τον Φορτούνη η μπάλα, κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των Ουκρανών. Στο 73' ο Ολυμπιακός χάνει μια καλή ευκαιρία με τον Γκερέρο, αλλά ο Μπόικο αποκρούει το πλασέ του. Στο 77' ο Μπόικο αποκρούει με δυσκολία το μακρινό σουτ του Γκιγιέρμε.
Τελικό σκορ 1-1 και επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στο Αμβούργο την Τετάρτη.

Ολυμπιακός: Σα, Τοροσίδης, Σεμέδο (46’ Αβραάμ), Μπα, Κούτρης (83’ Τσιμίκας), Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μπρούνο, Μασούρας (65’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (65’ Φορτούνης), Γκερέρο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου