Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Ισοφάρισε στο τέλος και έδειξε ότι θέλει δουλειά ακόμη! Ολυμπιακός-Λέγκια Γκντανσκ 1-1 (φιλικό)

Το... έσωσε στο τέλος, αλλά θέλει δουλειά
Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια προετοιμασίας του, στην Πολωνία. Οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Λέγκια Γκντανσκ και έδειξαν ότι θέλουν ακόμη δουλειά ενόψει των επίσημων αγώνων. Και είναι φυσιολογικό να μην είναι έτοιμη ακόμη η ομάδα, καθότι βρισκόμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Ο Ολυμπιακός σε ότι αφορά το παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερος των Πολωνών δημιούργησε τις περισσότερες φάσεις στον αγώνα, είχε περισσότερο κατοχή μπάλας,αλλά δέχθηκε το γκολ από μια λάθος ασυνεννοησία μεταξύ Μπα και Σιαμπάνη στο 69'. Τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο παιχνίδι στο τέλος του παιχνιδιού με τον Γκερέρο.
Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Βούκοβιτς στο 33'. Την θέση του Βούκοβιτς πήρε ο Μπα,σε ότι αφορά τον Σέρβο στόπερ τις επόμενες ημέρες θα εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.
Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία στο 14', όμως η κεφαλιά του Σεμέδο ύστερα από κόρνερ του Φορτούνη πέρασε μόλις άουτ, Στο 38' σέντρα του Ομάρ για τον Μπρούνο που έπιασε την κεφαλιά,αλλά την μπάλα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Λέγκια. Στο 40' σέντρα του Ποντένσε, προβολή του Φορτούνη και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρτίνς έκανε αρκετές αλλαγές σε συστήματα,αλλά και πρόσωπα,ενώ για λίγο χρονικό διάστημα οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν δίχως καθαρό φορ.
Στο 66' κεφαλιά του Μπα,ύστερα από εκτέλεση του Βαλμπουενά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 69' οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν το γκολ ύστερα από λάθος του Μπα και του Σιαμπάνη. Ο Μπα γύρισε παρακινδυνευμένα στον Σιαμπάνη και ο οποίος δεν έδιωξε και ουσιαστικά έστρωσε στον Βόλφσκι ο οποίος άνοιξε το σκορ. Στο 74' σουτ του Μασούρα η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 91' κεφαλιά του Μασούρα,αλλά και πάλι η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 93' ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση με τον Γκερέρο. Εκτέλεση φάουλ από τον Βαλμπουενά,η μπάλα κόντραρε στα σώματα, στρώθηκε στον Γκερέρο και ο Ισπανός φορ την έστειλε στα δίκτυα.
Τελικό σκορ 1-1 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό, κόντρα στην Γιαγκελόνια την Παρασκευή.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα (67’ Σιαμπάνης), Ελαμπντελαουί (66’ Τοροσίδης), Σεμέδο (66’ Παπαδόπουλος), Βούκοβιτς (35’ λ. τρ. Μπα), Τσιμίκας (66’ Κούτρης), Γκιλιέρμε (66’ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (66’ Σουρλής), Μπρούνο (66’ Μασούρας Γιώργος), Φορτούνης (66’ Σολδάνο), Ποντένσε (66’ Γκερέρο), Ντουρμισάι (51’ Βαλμπουενά).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου