Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Στον Ολυμπιακό ο Σκουμπάκης!

Ο Σκουμπάκης στον Πρωταθλητή Ευρώπης
Παίχτης του Ολυμπιακού θα είναι από την νέα σεζόν ο Δημήτρης Σκουμπάκης. Ο διεθνής με την εθνική Ελλάδος,αγωνίζεται ως αμυντικός και αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Δελακά που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και την νέα σεζόν,.αναμένεται να είναι ο βοηθός του Θοδωρή Βλάχου.
Ο 20χρονος Δημήτρης Σκουμπάκης που την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στην ΑΝΟ Γλυφάδας,συνεργάζεται και στην εθνική Ελλάδος με την Θοδωρή Βλάχο και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στον Ολυμπιακό.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Σκουμπάκη. Ο Δημήτρης Σκουμπάκης είναι 20 ετών (18/12/1998), αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού και είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες».

Δείτε τις δηλώσεις του παίχτη:

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό τον σύλλογο και για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου. Εύχομαι να ενταχθώ στην ομάδα και να προσφέρω και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.
Οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες και θέλω να βοηθήσω να διατηρήσουμε τα κεκτημένα από την περσινή εντυπωσιακή σεζόν».


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου