Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Δανεικοί οι Σάλιακας και Ευαγγέλου!Τέλος από τον Ολυμπιακό Καραμάνος και Σκαφίδας!

Σχετική εικόνα
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό,είτε με την μορφή δανεισμού,είτε με λύσεις συμβολαίων. Πιο συγκεκριμένα ο Μανώλης Σάλιακας θα συνεχίσει και την φετινή χρονιά ως δανεικός στον Κισσαμικό,ενώ ο Στέφανος Ευαγγέλου δόθηκε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα για δύο σεζόν. Από την άλλη ο Τάσος Καραμάνος θα συνεχίσει την καριέρα του ως ελεύθερος στην Λαμία,ενώ πριν λίγη ώρα ελεύθερος έμεινε από την ομάδα και ο Δημήτρης Σκαφίδας.

Στον Κισσαμικό ο Σάλιακας. 

Στον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν ο Μανώλης Σάλιακας. Η χανιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου μπακ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, όπως είχε συμβεί και πέρυσι.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός:
"Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την επιστροφή του διεθνή με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστή, Μανώλη Σάλιακα, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας μας στην εξαιρετική πορεία της περασμένης σεζόν, έχοντας 26 συμμετοχές και 4 γκολ στη Football League. Παράλληλα ήταν από τους πρώτους παίκτες του πρωταθλήματος σε ασίστ, “μοιράζοντας” 9.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ευαγγέλου.
Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ευαγγέλου
Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί την επόμενη διετία ο Στέφανος Ευαγγέλου. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού παραχωρήθηκε με την μορφή του δανεισμού, ενώ στην συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Η ανακοίνωση:


«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει τη συμφωνία απόκτησης του Στέφανου Ευαγγέλου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, για 2 χρόνια με option αγοράς.

Ο Ευαγγέλου είναι 20 χρονών, παίζει ως αμυντικός και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 4. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για την ομάδα νέων του Πανιωνίου, στον Παναθηναϊκό και στις ομάδες νέων της Εθνικής μας ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα».

Στην Λαμία ο Καραμάνος.
Στη Λαμία ο Καραμάνος
Παίκτης της Λαμίας είναι ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Η ανακοίνωση της ομάδας της Φθιώτιδας αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου (21/9/1990), Τάσου Καραμάνου, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Τάσος Καραμάνος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ατρόμητο, Πανιώνιο, Φεϊρένσε και Ριο Άβε, καταγράφοντας συνολικά 210 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας πετύχει 32 γκολ και έχοντας μοιράσει και 14 ασίστ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».


Ελεύθερος ο Σκαφίδας.
Ελεύθερος ο Σκαφίδας
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Δημήτρης Σκαφίδας! Ο νεαρός τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος και δεν θα συνεχίσει στον Θρύλο.
Ο 19χρονος γκολκίπερ, ο οποίος αποτελεί «προϊόν» της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας, αποχώρησε από την ομάδα του Πειραιά.


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου