Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Οριστικό!Στον Θρύλο ο Γιάγια Τουρέ!

«Τρελαμένος» ο κόσμος για τον ερχομό του Τουρέ! (pic)
Οριστικό και αμετάκλητο ο παιχταράς επιστρέφει στον Θρύλο!Ο Γιάγια Τουρέ επιστρέφει στο μεγάλο λιμάνι μετά από 12 χρόνια,μιας και είχε παίξει στον Ολυμπιακό την σεζόν 2005-2006.
Ο Τουρέ δέχθηκε μεγάλες προτάσεις από Άρσεναλ, Γαλατά και ομάδα της Αραβίας,μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Σίτι όμως ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής και πλέον το βράδυ στο Γ. Καραϊσκάκης όλα δείχνουν πως ο Ιβοριανός άσος θα δώσει το παρών και θα ζήσει μεγάλες στιγμές αποθέωσης από τον κόσμο των ερυθρολεύκων. Νωρίτερα θα πάρει μια πρώτη γεύση από την λατρεία των οπαδών του Ολυμπιακού που ετοιμάζουν την πρώτη υποδοχή στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, στις 7μμ!

ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ...
Η μεγάλη επιστροφή του παιχταρά είναι γεγονός... Ο Γιάγια Τουρέ έρχεται σήμερα και στις 19:00 θα είμαστε στα γραφεία της ΠΑΕ να τον υποδεχτούμε όπως αρμόζει... Από εκεί θα μετάβουμε κατευθείαν στο Καραϊσκάκη για το παιχνίδι με τα Γιάννινα... Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι... Η υποχρέωση μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στην ομάδα για να επιστρέψουμε και πάλι στην κορυφή χαλώντας τα σχέδια του κάθε εξυγιαντή...
19:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
21:30 ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου