Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Το πάλεψε και έμεινε στο ''Χ''!Ολυμπιακός-Μπέτις 0-0 (Europa League)


Ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα κόντρα στην Μπέτις,αλλά τουλάχιστον κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας που μπορεί να φανεί πολύτιμος για την συνέχεια της διοργάνωσης. Οι ερυθρόλευκοι είχαν πάνω-κάτω τις ίδιες τελικές με την ισπανική ομάδα,αλλά υστερούσαν σε κατοχή μπάλας (31%-69% υπέρ των φιλοξενούμενων) και αυτό είχε ως συνέπεια η Μπέτις να ελέγχει το παιχνίδι. Πάντως η μεγαλύτερη ευκαιρία άνηκε στους ερυθρόλευκους που αστόχησαν σε κενή εστία με τον Χασάν. Αρκετά καλή εμφάνιση από τον Γιαννιώτη που είχε αρκετά καλές επεμβάσεις στο παιχνίδι. Προκλητικός ο διαιτητής Ντανιέλ Στεφάνσκι,οποίος σφύριζε πάντα υπέρ των φιλοξενούμενων προκαλώντας την οργή του φιλάθλων του Ολυμπιακού. Με δέκα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός καθώς αποβλήθηκε με δύο κίτρινες ο Τσιμίκας στο 32' και στο 73'.
Εντυπωσιακή η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού που γέμισαν το ''Γ. Καραϊσκάκης''.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Γιαννιώτη στο τέρμα,τους Μεριά και Βούκοβιτς στα στόπερ,ενώ στα πλάγια της άμυνας ξεκίνησαν οι Ομάρ και Τσιμίκας. Στο κέντρο ξεκίνησαν οι Μπουχαλάκης και Καμαρά, μεσοεπιθετικά οι Ποντένσε,Φορτούνης και Φετφατζίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Χασάν.
Στο 14' η Μπέτις είχε την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού. Ο Λορέν βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Γιαννιώτη,αλλά ο Τσιμίκας τελευταία στιγμή αποσόβησε το γκολ. Στο 18΄σουτ του Φορτούνη μπλόκαρε δίχως δυσκολία ο Ρόμπλες. Στο 30' μεγάλη ευκαιρία για την Μπέτις,όταν το σουτ του Λο Σέλσο,πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστία του Γιαννιώτη. Στο 38΄ ο Γιαννιώτης μπλόκαρε την κεφαλιά του Λεόν. Στο 41΄είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης τροφοδότησε τον Ποντένσε που σούταρε, ο Ρόμπλες απέκρουσε και ο Χασάν δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία. Στο 43΄σουτ του Λεόν μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-0 για τις δύο ομάδες.\
Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 50' ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία σε πλασέ τυ Φορτούνη. Στο 55' ο Τέγιο έφυγε από θέση οφ σάιντ στην κόντρα αλλά ο Ομάρ ήταν πιο γρήγορος και τον ανέκοψε. Στο 61΄ λάθος του Βούκοβιτς στην άμυνα,ο Λεόν κλέβει την μπάλα,αλλά δεν μπορεί να νικήσει τον Γιαννιώτη που κρατάει το μηδέν. Στο 72΄ βολέ του Καμαρά έδιωξε σε κόρνερ ο Ρόμπλες. Στο 74΄κεφαλιά του Λορέν λίγο πάνω από την εστία του Γιαννιώτη.
Τελικό σκορ 0-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό είναι κόντρα στον Πανιώνιο την Δευτέρα στην Νέα Σμύρνη.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Γιαννιώτης -8
Ομάρ -7
Μεριά -5
Βούκοβιτς -6
Τσιμίκας -6
Μπουχαλάκης -3
Καμαρά -7
Φετφατζίδης -6
Ποντένσε -6
Φορτούνης -5
Χασάν -5

Νάτχο -6
Χριστοδουλόπουλος -6
Τοροσίδης -5

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -5


Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Daniel Stefanski (POL)
Βοηθοί: Marcin Boniek (POL), Dawid Igor Golis (POL)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Bartosz Frankowski (POL), Zbigniew Dobrynin (POL)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (35' Νάτχο), Φετφατζίδης (71' Χριστοδουλόπουλος), Ποντένσε (80' Τοροσίδης), Φορτούνης, Χάσαν.
ΜΠΕΤΙΣ (Σετιέν): Ρόμπλες, Μαντί, Χάβι Γκαρσία, Σίδνεϊ, Γκουαρδάδο, Μπαραγκάν, Λο Σέλσο (83' Ινούι), Σέρχιο Λεόν (72' Κανάλες), Τέγιο, Χοακίν (80' Σανάμπρια), Λορέν Μορόν.

Γκολ: -/-

Κάρτες: 21' Μπουχαλάκης, 32' & 73' (αποβολή) Τσιμίκας / 75' Κανάλες, 84' Ινούι





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου