Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Λυτρωτής ο Χασάν στο 92'!Μεγάλη νίκη του Θρύλου!Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-1 (πρωτάθλημα)

Τρίποντο τίτλου και πάλι ο Θρύλος!
Νίκη από αυτές που δίνουν τίτλο πέτυχε ο Ολυμπιακό στην Νέα Σμύρνη με την χρυσή αλλαγή του Μαρτίνς,τον Χασάν. Ο Αιγύπτιος φορ πέτυχε χρυσό γκολ στο 92' και οι ερυθρόλευκοι απέδρασαν με διπλό από την Νέα Σμύρνη. Δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση οι ερυθρόλευκοι,αλλά σημασία έχει το διπλό σε αυτούς τους αγώνες. Είχε πάλι κάποιες εμμονές ο Μαρτίνς,αλλά ευτυχώς δεν τις πλήρωσαν οι ερυθρόλευκοι. Λάθη από τον διαιτητή Σκουλά που δεν έδωσε δύο πέναλτι στον Ολυμπιακό,σε χέρι του Κούρντι και σε τράβηγμα του Μπουχαλάκη από τον Παπαγεωργίου στο 55'. Επιπλέον δεν δόθηκε απευθείας κόκκινη στον Τσιλούλη για μαρκάρισμα του,στον Καμαρά. Ακυρώθηκε γκολ του Πανιωνίου με τον Μασούρα στο 63' από τον επόπτη Σπυρόπουλο.
Στην κορυφή του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός,έχοντας κάνει το 4/4 και την επόμενη αγωνιστική παίζει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Για μια ακόμη φορά εκπληκτικός κόσμος του Ολυμπιακού που έδωσε βροντερό παρών στην Νέα Σμύρνη.
Ίδια ενδεκάδα επέλεξε ο Μαρτίνς σε σχέση με το τελευταίο αγώνα με μόνη εξαίρεση τον Γκερέρο αντί του Χασάν. Γιαννιώτης στο τέρμα, Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα στην άμυνα, Μπουχαλάκη και Καμαρά στον άξονα, Ποντένσε και Φετφατζίδη στις πτέρυγες και επιτελικό τον Φορτούνη.
Στο 2' ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία στον αγώνα με τον Φορτούνη. Στο 9΄ ο Σκουλάς θα μπορούσε να δώσει πέναλτι σε χέρι του Κούρντι. Στο 12΄ από λάθος της άμυνας του Πανιωνίου ο Ποντένσε έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 18' σουτ του Κεϊτά μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. Στο 19' σουτ του Φετφατζίδη μέσα από την περιοχή μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Μανοΐλοβιτς. Στο 29' καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού σε διαγώνιο σουτ του Γκερέρο. Στο 32' συνεργασία Ποντένσε-Φετφατζίδη, σουτ του τελευταίου, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μανοΐλοβιτς. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε μια καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ,αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε του σουτ του Κόρμπου. Στο 53' ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έδιωξε με δυσκολία σουτ του Μεριά. Στο 55' ο διαιτητής Σκουλάς αρνείται και δεύτερο πέναλτι στον Ολυμπιακό σε τράβηγμα του Μπουχαλάκη από τον Παπαγεωργίου. Στο 67' οι ερυθρόλευκοι έφτασαν κοντά στο γκολ,αλλά ο Κότνικ απέκρουσε σουτ του Νάτχο. Στο 80' ατομική ενέργεια του Σπιριντόβιτς, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη. Λίγο αργότερα αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 92' ήρθε η λύτρωση για τον Ολυμπιακό,σέντρα του Ομάρ και ο Χασάν με κεφαλιά χάρισε την νίκη στον Θρύλο.
Τελικό 0-1 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό είναι κόντρα στον Λεβαδειακό για το κύπελλο.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Γιαννιώτης -8
Ομάρ -7
Μεριά -5
Βούκοβιτς -5
Τσιμίκας -5
Μπουχαλάκης -3
Καμαρά -6
Ποντένσε -5
Φετφατζίδης -6
Φορτούνης -4
Γκερέρο -4

Νάτχο -6
Χασάν -8
Χριστοδουλόπουλος -7

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -6

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Παντελής Σπυρόπουλος (ΕΠΣ Αν. Αττικής), Μαρία Δέτση (ΕΠΣ Αθηνών)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς (62' Κότνικ), Τσιλούλης (80' Μανθάτης), Παπαγεωργίου, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Κεϊτά, Κόρμπος, Μασούρας (83' Οικονομίδης), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (73' Χάσαν), Καμαρά, Φετφατζίδης, Φορτούνης (58' Νάτχο), Ποντένσε (80' Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο.

Γκολ: / 90+2' Χάσαν

Κάρτες: 65' Ντουρμισάι, 74' Τσιλούλης / 40' Ελαμπντελαουί, 81' Τσιμίκας




#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου