Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Μαγικός Θρύλος!Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-0 (πρωτάθλημα)

Μαγική βραδιά για τον Ολυμπιακό,καθώς εκτός από την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ,είχε και αγωνιστική δράση. Οι ερυθρόλευκοι ήταν απλώς καταιγιστικοί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα,καθώς επικράτησε των Ηπειρωτών με 5-0,έχοντας ως σκόρερ πέντε διαφορετικούς παίχτες και πιο συγκεκριμένα τους Ομάρ,Φορτούνη,Ποντένσε,Γκερέρο,Μεριά. Οι ερυθρόλευκοι είχαν και δοκάρι με τον Φετφατζίδη στο 46'.
Ο Ποντένσε σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι,ενώ αναδείχθηκε και mvp της αναμέτρησης. Ο Μεριά έκανε ντεμπούτο στα γκολ με την ερυθρόλευκη,ενώ ο Γκερέρο έκανε ντεμπούτο στα γκολ στο πρωτάθλημα. Επιπλέον ο Ομάρ για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε το πόσο ανεβασμένος στο ξεκίνημα της σεζόν,καθώς εκτός το γκολ,είχε και μια ασίστ στο παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα στο πέμπτο γκολ της ομάδας.
Προκλητική σε πολλά σημεία η διαιτησία του αγώνα εις βάρος του Ολυμπιακού,με αποκορύφωμα το οφσάιντ που έδωσε ο βοηθός Δημητριάδης στο 11' στον Τσιμίκα και ενώ έμπαινε επικίνδυνα στην περιοχή του ΠΑΣ.
Εξαιρετικός ο κόσμος που βρέθηκε στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης. Στο τέλος του αγώνα οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν τους παίχτες της ομάδας και κυρίως το νέο απόκτημα της ομάδας τον Γιάγια Τουρέ.
Τα γκολ της ομάδας μπήκαν στο 33' ύστερα από σέντρα του Καμαρά και κεφαλιά του Ομάρ που πρόλαβε την έξοδο του Βελλίδη. Στο 40΄ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τζημόπουλου και ο Φορτούνης μετέτρεψε την εσχάτη των ποινών σε γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 55' ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Γκερέρο-Φορτούνη,ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρήκε τον Ποντένσε που έκανε το 3-0. Στην συνέχεια του αγώνα ο Γιαννιώτης είχε κάποιες καλές αποκρούσεις. Και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ολυμπιακός πέτυχε,αλλά δύο γκολ με τους Γκερέρο και Μεριά,ύστερα από ασίστ του Ομάρ.
Τελικό 5-0 με τον Ολυμπιακό να αποδεικνύει σε ένα ακόμη παιχνίδι το πόσο καλός είναι στο ξεκίνημα της σεζόν. Πλέον ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων. Την επόμενη αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' τον Αστέρα Τρίπολης.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Γιαννιώτης -8
Ομάρ -9
Μεριά -8
Βούκοβιτς -7
Τσίμικας -7
Μπουχαλάκης -8
Καμαρά -9
Φορτούνης -8
Ποντένσε -10
Φετφατζίδης -8
Γκερέρο -8

Μιράντα -7
Χριστοδουλόπουλος -7
Νάτχο -7

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8

Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Φώτης Φωτιάδης
Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος, Ιορδάνης Δημητριάδης
4ος διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου


Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς):
Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς (57' λ.τρ. Μιράντα), Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (74' Νάτχο), Καμαρά, Φορτούνης (71' Χριστοδουλόπουλος), Ποντένσε, Φετφατζίδης, Γκερέρο.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Πμιχαήλ, Τζημόπουλος, Κακουμπά, Λίλα (77' Σιόντης), Κάστρο, Νικολιάς (75' Βιδάλ), Κούζικ, Ξύδας (34' λ.τρ. Μυστακίδης), Κριζμάν.
Γκολ:  33' Ελαμπντελαουί, 41' πέν. Φορτούνης, 55' Ποντένσε, 90' Γκερέρο, 92' Μεριά.
Κάρτες:  45' Τσιμίκας – 19' Ξύδας, 67' Λίλα, 85' Τζημόπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου