Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Τέλος από τον Ολυμπιακό Μάρτινς και Καρατάσιος!Δανεικός ο Μεγαρίτης!


Σχετική εικόνα
Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από τον Ολυμπιακό,ο λόγος για τους Αντρέ Μάρτινς και Άγγελο Καρατάσιο. Αντίθετα δανεικός θα συνεχίσει στην Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κώστας Μεγαρίτης.

Ελεύθερος ο Αντρέ Μάρτινς.
Και επίσημα ελεύθερος ο Μάρτινς
Επίσημα πλέον είναι ελεύθερος ο Αντρέ Μάρτινς, προκειμένου να συνεχίσει όπου ο ίδιος επιθυμεί την καριέρα του. Ο Πορτογάλος μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό,μιας και δεν βρίσκονταν στα πλάνα του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς και από το ξεκίνημα της σεζόν,έκανε προπόνηση με τους ''κομμένους'' στο Ρέντη.
Ο Μάρτινς είχε αποκτηθεί από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2016 και σε δύο σεζόν στον Ολυμπιακό είχε 53 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ και 4 ασίστ.

Στον Αιγινιακό ο Καρατάσιος.
ΑΕΛ: Στον Ολυμπιακό ο Καρατάσιος

Δεν πέρασε και πολύς καιρός από τότε που ο νεαρός Άγγελος Καρατάσιος πήρε μεταγραφή από την ΑΕΛ στον Ολυμπιακό, ωστόσο ήδη ο Κατερινιώτης 21χρονος αμυντικός αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά.
Αυτό ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων από το αρμόδιο Όργανο της ΕΠΟ μετά την τελευταία του συνεδρίαση, καθώς προχώρησε στην ενημέρωση για συναινετικές λύσεις συμβολαίων. Άλλωστε έχει γίνει γνωστό ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αιγινιακό.

Δανεικός ο Μεγαρίτης στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, που ανήκει στον Ολυμπιακό, μετακόμισε στην Αγγλία αρχικά για να αγωνιστεί στην U23 της Νότιγχαμ και σε περίπτωση που πείσει για την αξία του τότε θα προπονείται και με την πρώτη ομάδα.
Ο Μεγαρίτης την περασμένη σεζόν στάθηκε άτυχος, αφού παραμονές του εκτός έδρας αγώνα της χανιώτικης ομάδας με τον Καραϊσκάκη έπαθε εξάρθρωση ώμου και υποβλήθηκε σε επέμβαση.
Πλέον είναι απόλυτα υγιής και στοχεύει σε ένα νέο ποδοσφαιρικό ξεκίνημα…


Κόκκινο_DNA  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου