Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Νίκη του Θρύλου στο ντεμπούτο του Γιάγια Τουρέ!Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 1-0 (κύπελλο)

Το κάρφωσε ο Μάνος και τώρα το λιμάνι είναι βαθύ…
Ο Ολυμπιακός νίκησε στην πρεμιέρα του κυπέλλου 1-0 τον Λεβαδειακό και πλέον ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Μάνος στο 68'. Ντεμπούτο για τον Γιάγια Τουρέ,αλλά και για άλλους επτά ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη έκαναν οι Σα,Μασούρας,Γκιγιέρμε,Ναουέλ,Τουρέ και Μάνος,ενώ πήραν για πρώτη φορά για την φετινή σεζόν χρόνο συμμετοχής και οι Κούτρης,Ανδρούτσος. Εκπληκτικός στο ντεμπούτο ο Γκιγιέρμε που έδειξε ότι διαθέτει απίστευτη ποιότητα και τρεξίματα. Καλός αν και ακόμα θέλει χρόνο ο Γιάγια Τουρέ,ενώ ο Μασούρας θα αποδειχθεί μεγάλο λαχείο για τον Ολυμπιακό αν δουλευτεί σωστά. Πάντα παρών ο ερυθρόλευκος κόσμος,παρά την κακοκαιρία. Δεν έκαναν λάθη διαιτητής και επόπτες.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Ζοζέ Σα στο τέρμα, Μασούρας, Μιράντα, Σισέ και Κούτρης στην άμυνα, Γκιγιέρμε και Ανδρούτσος στα χαφ, Βρουσάι και Ναουέλ στις πτέρυγες, Τουρέ ως δεκάρι και τον Μάνο στην επίθεση.
Ο Ολυμπιακός είχε την απόλυτη κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Στο 22' σουτ του Τουρέ πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπάγιτς. Στο 32' ευκαιρία για τον Λεβαδειακό με τον Μάνγκα,αλλά το σουτ πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σα. Στο 37' σέντρα του Μασούρα,σουτ του Μάνου πάνω στην κίνηση,ο Μπάγιτς μπλόκαρε. Στο 43' σουτ του Ιωαννίδη έξω από την περιοχή, έδιωξε ο Ζοζέ Σα, νέο σουτ του Γιακουμέκη, με τον Πορτογάλο να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 45' σουτ του Μάνου μπλόκαρε και πάλι ο Μπάγιτς. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-0 για τις δύο ομάδες.
Στο 51' ωραίο ένα-δύο του Μάνου με τον Μασούρα,σουτ του Μασούρα μπλόκαρε ο Μπάγιτς. Στο 67' κεφαλιά του Χασάν λίγο άουτ. Στο 68' ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό με σκόρερ τον Μάνο. Ο Μάσουρας έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Μάνος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Πειραιώτες. Στο 70' το μακρινό σουτ του Γιακουμάκη δεν ανησύχησε τον Σα. Στο 78' μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Κάθετη μπαλιά του Γκιγιέρμε στον Κούτρη,γύρισμα του Κούτρη στον Χασάν,το σουτ του οποίου σταμάτησε ο Κρνέτα. Στο 85' κεφαλιά του Χασάν η μπάλα λίγο άουτ. Στο 89'  βολέ του Γκιγιέρμε από το ύψος του ημικυκλίου, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπάγιτς.
Τελικό σκορ 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού,με τους ερυθρόλευκους να μπαίνουν με νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -7
Μασούρας -8
Μιράντα -5
Σισέ -6
Κούτρης -6
Γκιγιέρμε -9
Ανδρούτσος -6
Βρουσάι -5
Ναουέλ -5
Τουρέ -6
Μάνος -8

Χασάν -7
Νάτχο -5
Πάρντο -

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών), Αθανάσιος Κολοσιώνης (ΕΠΣ Αιτ/νιας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Μασούρας, Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Ανδρούτσος (59' Χάσαν), Τουρέ (58' Νάτχο), Ναουέλ (83' Πάρντο), Βρουσάι, Μάνος.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Μπάγιτς, Χατζηλάμπρος, Κρνέτα, Αντιλεού, Παντελιάδης, Μητρόπουλος (69' Νανζί), Καραχάλιος, Γιακουμάκης, Σαβαντογκό, Μανγκά (46' Νίκας), Ιωαννίδης (56' λ.τ. Όμο).

Γκολ: 68' Μάνος / -

Κάρτες: / 62' Χατζηλάμπρος



#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου