Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Λυτρωτής ο Νάτχο στο 92'!Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-1 (πρωτάθλημα)


Ναι ρε ΘΡΥΛΕΕΕΕΕΕΕ!!!!Με λυτρωτή τον Νάτχο που είχε περάσει ως αλλαγή στο 84΄,ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1. Χρυσός σκόρερ της αναμέτρησης ο Νάτχο που πέτυχε το πολύτιμο γκολ στο 92' και έφερε τον Θρύλο ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού έκανε το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα, νικώντας τους Αρκάδες.
Αρκετά καλή εμφάνιση για τους Πειραιώτες,αν και παρουσίασαν κάποια αμυντικά κενά,που θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ,καθότι είχαν και δοκάρι με τον Φορτούνη στο 5'. Το άλλο γκολ του Θρύλου σημείωσε ο Καμαρά. Ένα γκολ που αναμφίβολα θα είναι από τα καλύτερα της σεζόν. Το γκολ για τους Αρκάδες πέτυχε ο Τόνσο, ο οποίος είχε περάσει και αυτός ως αλλαγή στο παιχνίδι.
Απίστευτα προκλητικός και χυδαίος ο διαιτητής της αναμέτρησης Τζήλος, ο οποίος δεν σφύριξε τουλάχιστον 3-4 φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού,έξω από την περιοχή του Αστέρα Τρίπολης,ενώ ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι της ομάδας της Αρκαδίας. Παράλληλα έδωσε μόλις 4 λεπτά καθυστερήσεων και ενώ μετά το γκολ της ισοφάρισης,οι παίχτες του Αστέρα έπεφταν συνέχεια κάτω.
Εκπληκτικός για άλλη μια φορά ο κόσμος της ομάδας του Ολυμπιακού. Περισσότεροι από 25.000 θεατές έδωσαν δυναμικό παρών στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' και εμψύχωσαν μέχρι τέλους την ομάδα του Μαρτίνς.
Ο Μαρτίνς επέλεξε την συνηθισμένη ενδεκάδα δηλαδή τον Γιαννιώτη στο τέρμα, στην άμυνα τους Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκα, στο κέντρο toyw Καμαρά και Μπουχαλάκη, μπροστά τους Ποντένσε, Λάζαρο και Φορτούνη και στην κορυφή της επίθεσης τον Γκερέρο.
Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ από τον Φορτούνη στο 5'. Στο 10΄ οι Αρκάδες είχαν μια καλή ευκαιρία σε σουτ του Τσιλιανίδη,αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 15' ο Χριστοδουλόπουλος απέφυγε τον Μαρτίνεζ,αλλά δεν είχε καλό τελείωμα. Στο 18΄ οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με γκολάρα του Καμαρά. Ο μέσος από την Γουινέα έπιασε ένα σουτ από τα 35 μέτρα και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα του Παπαδόπουλου. Στο 43' τρομερή κίνηση του Ποντένσε που μπήκε στην περιοχή, έκανε την προσποίηση στον Κώτσιρα, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες είχαν μια καλή ευκαιρία στο 50',όταν το σουτ του Φερνάντεζ,έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννιώτης. Στο 67' η Τρίπολη έφτασε στην ισοφάριση με σκόρερ tον Τόνσο. Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 80',όταν ο Χασάν δεν μπόρεσε να νικήσει εξ΄επαφής τον Παπαδόπουλο. Στο 84' λάθος του Μιράντα,αλλά ο Τόνσο αστόχησε από καλή θέση. Στο 92' είχαμε την λύτρωση για τον Ολυμπιακό. Σέντρα του Ποντένσε,ο Γκερέρο στρώνει με κεφαλιά για τον Νάτχο, ο οποίος και πετυχαίνει το χρυσό γκολ και βάζει φωτιά στο γήπεδο.
Τελικό σκορ 2-1 και επόμενη αναμέτρηση για τους Πειραιώτες είναι κόντρα στην Μπέτις στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Γιαννιώτης -7
Ομάρ -6
Βούκοβιτς -6
Μιράντα -5
Τσιμίκας -7
Μπουχαλάκης -6
Καμαρά -9
Φορτούνης -7
Ποντένσε -8
Χριστοδουλόπουλος -6
Γκερέρο -7

Χασάν -7
Φετφατζίδης -7
Νάτχο -8

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -7

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (ΕΠΣ Λάρισας)
Βοηθοί: Δημήτριος Γκάγκας (ΕΠΣ Λάρισας), Μιχαήλ Δημόπουλος (ΕΠΣ Δ. Αττικής)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά (84' Νάτχο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (74' Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (72' Χάσαν), Γκερέρο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Καλτσάς (61' Τόνσο), Κώτσιρας (46' Φερνάντες), Μανιάς (79' Βαλιέντε).

Γκολ: 18' Καμαρά, 90+2' Νάτχο / 67' Τόνσο

Κάρτες: 65' Φορτούνης, 77' Βούκοβιτς / 4' Ιγκλέσιας, 90+1' Παπαδόπουλος



Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου