Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Μαρινάκης:"Έγινε πραγματικότητα το όνειρο του κόσμου μας"

«Να κάνω πραγματικότητα το όνειρο των οπαδών μας και του Γιάγια»
Στην ιστοσελίδα «insideworldfootball», μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφορικά με την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ!

Δείτε τι αναφέρει αναλυτικά το insideworldfootball για τον Τουρέ:

Ο Γιάγια Τουρέ είναι ένας «μύθος» του ποδοσφαίρου, αλλά για τους οπαδούς του Ολυμπιακού είναι τώρα ανυψωμένος στις τάξεις των Αθάνατων.
Ο Τουρέ επέστρεψε στον Ολυμπιακό, 12 χρόνια μετά την τελευταία του σεζόν στους Έλληνες πρωταθλητές, την Κυριακή, αναμφισβήτητα ως ο free agent με το πιο υψηλό προφίλ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Έγινε δεκτός από χιλιάδες οπαδούς που άναψαν καπνογόνα για τον εορτασμό της επιστροφής του, ενώ στη συνέχεια (της ημέρας) ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 5-0 στην ελληνική Σούπερ Λιγκ.
Η μεταγραφή του τετράκις Αφρικανού ποδοσφαιριστή της χρονιάς, είναι ένας αναμφισβήτητος θρίαμβος για τον Ευάγγελο Μαρινάκη τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν εκεί, στην υποδοχή του παίκτη, προκειμένου να τον συνοδεύσει μέσα από το πλήθος του κόσμου.
Ο Τουρέ βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών συλλόγων προτού αποφασίσει το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.
«Όταν συνειδητοποίησα ότι για τον Γιάγια η ιδέα του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ήταν σαν να επιστρέφει στο σπίτι, η μόνη επιλογή για μένα ήταν να εκπληρώσω τις ανάγκες του και να σιγουρευτώ ότι ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τους οπαδούς μας αλλά και για τον ίδιο τον Γιάγια», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι ένας θαυμάσιος ηγέτης για τον Ολυμπιακό τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό».
Ο Τουρέ είναι ένας παίκτης με τεράστιο brand name στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και αναμφίβολα θα προσθέσει στη λάμψη και την αξία του Ολυμπιακού, ενός από τους πιο γνωστούς συλλόγους στον κόσμο.
Η επιστροφή του Τουρέ στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι επίσης μια επιστροφή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στο Europa League αυτή τη σεζόν.


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου