Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ήττα της κούλας από τον Αστέρα Τρίπολης,παρά το χυδαίο σπρώξιμο από τον Στυλιάρα!

Χάρισε καραμπινάτη κόκκινη και δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι!
Νέα ήττα για την ΑΕΚ,αυτήν την φορά από τον Αστέρα Τρίπολης στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' και οι πολικές θερμοκρασίες συνεχίζονται για τα καλά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.
Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-2 από την Τρίπολη,παρά το χυδαίο σπρώξιμο της από τον διαιτητή- ''εξυγιαντή'' Στυλιάρα και πλέον με νίκη του Ολυμπιακού αύριο στην Ξάνθη η διαφορά με το αεκάκι θα εκτοξευτεί στο +16.
Όσον αφορά τα περί διαιτησίας ο Στυλιάρας δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Γκάλο! Οι γηπεδούχοι γύρισαν την μπάλα από αριστερά, ο παίκτης της ΑΕΚ είχε το χέρι του σε μη φυσιολογική θέση και απομάκρυνε σε κόρνερ και ο διαιτητής Στυλιάρας έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρη παράβαση. Επίσης στο 57' ο Βράνιες κάνει δολοφονικό μαρκάρισμα στον Στανισάβλιεβιτς αλά karate kid με τις τάπες του και ο διαιτητής δεν του έδωσε την κόκκινη κάρτα! Άλλα είπαμε ''εξυγίανση''.
Πάντως όσα σφυρίγματα και να πάρει η τρόικα της συμφοράς,ελπίδες δεν έχουν,διότι πλέον η έκπληξη για αυτά τα κωλοχανεία δεν είναι όταν χάνουν βαθμούς,αλλά όταν κερδίζουν.

Αγριο κράξιμο στον Μελισσανίδη!

ΥΓ. Πάντως έστω και αργά κάποια πρόβατα άρχισαν να ξυπνάνε και να βλέπουν την πραγματικότητα και όχι αυτήν που προσπαθούν να παρουσιάσουν κάποιοι ''αντικειμενικοί''. Γιατί μόνοι με λάσπη ομάδα δεν έκανε κάνεις.

#‎Κόκκινο_DNA
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου