Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Αγωνιστικός χώρος και κακή εμφάνιση στέρησαν την νίκη. Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0 (πρωτάθλημα)


Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη σε ένα πανάθλιο αγωνιστικό χώρο και με τον διαιτητή Κύζα να αναδεικνύεται σε νέο ''εξυγιαντή'', καθώς δεν έδωσε πέναλτι πάνω στον Φορτούνη-μάλιστα του έδωσε κίτρινη για θέατρο- και δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Ιγκλέσιας για φάουλ με τις τάπες πάνω στον Μανθάτη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν έπιασε και τα πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης και παρότι έμεινε με παίχτη παραπάνω λόγω αποβολής του Μάσα με δεύτερη κίτρινη για θέατρο,όχι μόνο δεν απείλησε,αλλά απειλήθηκε αρκετές φορές από τους παίχτες του Αστέρα και κυρίως από τον Μανιά,όμως ο Λεάλι μετά από καιρό πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και απέκρουσε πολλές ευκαιρίες του Αστέρα.
Συνεχίστηκαν οι εμμόνες του Μπέντο ο οποίος δεν θέλει κεντρικό αμυντικό και σήμερα -αν και υπάρχει δικαιολογία λόγω του βούρκου- ο Βιάνα έκανε αρκετά λάθη. Ενώ ήταν φανερό ότι έλειπαν οι μπαλιές αφού και ο Τσόρι και ο Μάριν ήταν εκτός αγώνα.
Ο Ολυμπιακός είχε κλασικές φάσεις στο 67' με την απίθανη χαμένη ευκαιρία του Καρντόσο (σούταρε ψηλά άουτ από πολύ κοντά, μετά από γύρισμα του Ανδρούτσου) και στο 72' με το φάουλ του Μιλιβόγεβιτς που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ντοναρούμα παρά την κόντρα στο κεφάλι του Ιντέγε!Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μανιά στο 68' και στο 79' και με τον Τσουκαλά στο 86', αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Λεάλι.
Τελικό σκορ 0-0 και επόμενη αναμέτρηση με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη.



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Λεάλι -9
Φιγκέιρας - 5
Ντε λα Μπέγια -6
Βιάνα -6
Ρέτσος -7
Μιλιβόγιεβιτς -7
Ανδρούτσος -4
Σεμπά -7
Μανθάτης -5
Φορτούνης -3
Ιντέγιε -6

Καμπιάσο -6
Καρντόσο -6
Ελιονούσι -

Πάολο Μπέντο -5

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"
Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας (ΕΠΣ Δράμας)
Βοηθοί: Χασάν Κούλα (ΕΠΣ Ξάνθης), Κυριάκος Μερκενίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Αστέρας (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Μπέρτος, Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Φαρίνια (64' Κώτσιρας), Στανισάβλιεβιτς (46' Καλτσάς), Μάσα, Μανιάς (83' Ιωαννίδης).
Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσος (82' Ελιουνούσι), Φορτούνης (66' Καρντόσο), Σεμπά, Μανθάτης (λ.τ. 46' Καμπιάσο), Ιντέγε.

Γκολ: - / -

Κάρτες: 19' Ιγκλέσιας, 47' & 61' (2η κίτρινη - κόκκινη) Μάσα / 42' Φορτούνης, 90+3' Μιλιβόγεβιτς

#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου