Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Δανεικός στην Ναντ ο Πάρντο! Συνεχίζει στον Λεβαδειακό ο Λάτσι!


Στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην Ναντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν.
Μάλιστα στον Πάρντο έχει μπει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.Ο Κολομβιανός εξτρέμ, ο οποίος παρουσιάστηκε από τη Ναντ και επέλεξε το Νο. 20 στη φανέλα του, αποτελεί την πρώτη προσθήκη της γαλλικής ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε και από τον Ολυμπιακό ο δανεισμός του Φελίπε Πάρντο στην Ναντ. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Φελίπε Πάρντο, στη γαλλική Ναντ», ανέφερε χαρακτηριστικά η «ερυθρόλευκη» ανακοίνωση.

Στον Λεβαδειακό ο Λάτσι
b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-dxeimonas_latsi.jpgΟ Καζίμ Λάτσι είχε δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στον ΑΠΟΕΛ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο 20χρονος μέσος δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής στην κυπριακή ομάδα.
Έτσι αποχώρησε από τους πρωταθλητές Κύπρου και θα συνεχίσει την καριέρα του, στην ομάδα της Λιβαδειάς, όπου θα παραμείνει δανεικός από τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι.

Η ομάδα της Βοιωτίας να ανακοίνωσε την Κυριακή τη μεταγραφή και την έναρξη της συνεργασίας μαζί του. Ο γεννημένος στις 19/01/1996, Καζίμ Λάτσι, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και παρακολούθησε το ματς της ομάδας της Λιβαδειάς με τον Ατρόμητο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:
Υπέγραψε και ο Qazim Laci. Μετά τον Youssouf και ο Qazim Laci στο Λεβαδειακό.

#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου