Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά έμεινε στο Χ! Άρης-Ολυμπιακός 1-1 (κύπελλο)


Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση στο Χαριλάου είχε αρκετές φάσεις με αποκορύφωμα το δοκάρι του Καρντόσο στο 38',αλλά τελικά έμεινε στο 1-1 με το μοναδικό γκολ των ερυθρόλευκων να το πετυχαίνει ο Ανσαριφάρντ στο ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ο Μπέντο ξεκίνησε την ενδεκάδα με τρία νέα πρόσωπα που έκαναν ταυτόχρονα ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη. Πρόκειται για τις δύο μεταγραφές του Ιανουαρίου Ανσαριφάρντ και Σισοκό,καθώς και για τον νεαρό Νικολάου. Ενώ οι υπόλοιπες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με την Ξάνθη ήταν οι Καμπιάσο,Μπουχαλάκης,Μανθάτης,Ελιουνούσι και Καρντόσο.
Ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με σκόρερ τον Μιλούνοβιτς.Ο Σισοκό ήταν αρκετά προωθημένος και δεν κάλυπτε τη θέση του, ο Νικολάου κινήθηκε στα αριστερά όπου και βγήκε ο Ντούνης που έκανε τη σέντρα, ο Ρέτσος επιτηρούσε τον Καπνίδη και ο Φιγκέιρας παρότι έκανε την κίνηση για να μαρκάρει τον Μιλούνοβιτς, δεν τον πρόλαβε. Με τον τελευταίο να πλασάρει από κοντά τον Καπίνο για το 1-0,στο ριπλέι πάντως φαίνεται να ακουμπάει και ο Φιγκέιρας.
Ο Ολυμπιακός παρόλαυτα δεν επηρεάστηκε και έχασε δύο πολύ καλές φάσεις. Μία με τον Σισοκό στο 17' ύστερα από μπαλιά του Καρντόσο και ενώ είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παραγουανού στο 38'.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μανθάτη στο 50΄ ύστερα από μπαλιά του Καρντόσο και στην συνέχεια με τους Ανδρούτσο στο 71' και Ανσαριφάρντ στο 76'. Εν τέλει έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 81' με γκολ του Ανσαριφάρντ. Ο Φιγκέιρας έβγαλε μια εξαιρετική μπαλιά και ο Ιρανός με κεφαλιά την έστειλε στα δίκτυα του Διούδη. Να σημειώσουμε ότι οι Θεσσαλονικείς έπαιζαν με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Ρόβα στο 71' με δεύτερη κίτρινη. Τελικό σκορ 1-1 και οι Πειραιώτες πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τον επαναληπτικό.




Βαθμολογία παιχτών:

Καπίνο -7
Φιγκέιρας -7
Σισοκό -6
Ρέτσος -5
Νικολάου -6
Καμπιάσο -6
Μπουχαλάκης -4
Ελιονούσι -5
Μανθάτης -7
Ανσαριφάρντ -7
Καρντόσο -7

Ανδρούτσος -6
Σεμπά -6
Μιλιβόγιεβιτς -7

Πάουλο Μπέντο -7

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"
Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας (ΕΠΣ Καρδίτσας)
Βοηθοί: Ιορδάνης Δημητριάδης (ΕΠΣ Καστοριάς), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (ΕΠΣ Ημαθίας)

Άρης (Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Ρόβας, Μιλούνοβιτς (90+2' Καρβούνης), Καπνίδης, Ανάκογλου (77' Παυλίδης), Ντούνης.
Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Νικολάου, Σισοκό, Καμπιάσο (75' Μιλιβόγεβιτς), Μπουχαλάκης (68' Ανδρούτσος), Ελιουνούσι, Μανθάτης (75' Σεμπά), Ανσαριφάρντ, Καρντόσο.

Γκολ: 13' αυτ. Φιγκέιρας / 81' Ανσαριφάρντ

Κάρτες: 45+1' & 70' (2η κίτρινη - κόκκινη) Ρόβας, 61' Ούγκο Σόουζα / 90+5' Μιλιβόγεβιτς

#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου